Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám helyrehozni? Valaki légyszíves segítsen, mert nagyon fáj.
Figyelt kérdés
Van egy lány (18), akivel már 1 hónapja beszélünk fb-on keresztül. Nagyon szoros lett a kapcsolat, ugy értem tényleg nagyon szoros. Aztán most a szilveszteri napokban történtek "pitiáner" dolgok, amik őt az exére emlékeztették, arra az exére aki miatt majdnem idegösszeroppanást kapott. és most emiatt mondta hogy ne keressem őt, neki idő kell míg lenyugszik. de már beszéltünk, mondta hogy megtud bocsájtani, de felejteni nem. Ma is beszéltünk, és mondta hogy még kell neki idő. megkárdeztem hogy vane még remény, azt mondta hogy barátsághoz van, többre nem hiszi. De tényleg olyan pitiáner dolog volt, kb annyi hogy 2szer véletlenül felhívtam, mert ráültem a telefonomra és a zuhanyból pattant ki ezért 2szer is, meg olyan semmilyen voltam vele szilveszter körüli 2 napban. Amiben csak lehet, abban hasonlítunk, mind2nknek rossz kapcsolatai voltak, és imádtuk egymást egész addig. Most kérdezem, hogy egy ilyen dolog miatt komolyan lehet "szakítani"? Mit tudnék csinálni hogy helyrehozzam?2012. jan. 5. 10:06
1/7 anonim válasza:
Most ez tényleg ekkora bőn a szemében, hogy 2x felhívtad véletlen? Hét figyelj, ha ő annyi miatt otthagy téged, enm érdemel meg.
2/7 Kiscsaj69 válasza:
Szerintem mond neki,hogy agyjon egy esélyt,hogy bebizonyísd,tényleg nem vagy olyan mint az exe!Persze ha tényleg annyi volt csak amennyit elárúltál,mert ha nem tudok mindent segíteni sem tudok rendesen!Ha bele megy és tetszik neki akkor minden ok!Ha nem megy bele,akkor hagyd mert más van a dolog mögött!
3/7 A kérdező kommentje:
ez is közrejátszott. kijött a zuhanyzóból mert hívtam véletlenül, aztán később észrevettem h hívásban vagyok, és mondtam neki hogy nem hallom, mindjárt visszahívom. aztán ott fagyoskodott 10 percet, visszament zuhanyozni és utána 2 perccel megint hívtam, és akkor is azt mondtam hogy nem hallom, mert tényleg nem hallottam, 1 étteremben voltam. és írtam neki sms-ben hogy nem szeretnék vele is rosszban lenni, mert apukámmal is összevesztem azon a napon. erre mondta hogy ráhárítom a problémáimat, érzelmileg zsarolom. de a fő indok az hogy nem akar többszőr szenvedni ugy mint az exével, mert ezekpont olyanok voltak. pedig én nem ilyen vagyok.....
2012. jan. 5. 10:18
4/7 anonim válasza:
ez a hal már elúszott...
sztem más oka volt, de a nők azok már csak ilyenek.
lépj tovább, show must go on :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, szerintem az lesz.
2012. jan. 5. 10:19
6/7 anonim válasza:
Ez már halott ügy... felejtsd el a csajt, és lépj tovább.
7/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem. megteszek mindent
2012. jan. 5. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!