Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez beválhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beválhat?

Figyelt kérdés
14/f vagyok és azt vettem észre hogy ha férfiakkal fantáziálok sokkal könnyebben megy a kielégülés de csak azért is lányokat nézegetek és lányok nézegetésével próbálok meg kielégülni még ha nehéz is csak hogy ne legyek meleg. Már így is elég depressziós vagyok hiszen sok dolgot szoktak a fejemhez vágni, elég csak kimenni az utcára és minden este itt sírok hogy mikor lesz ennek a rémálomnak már vége. Utálom magamat emiatt a sz*ros melegség miatt mintha teljesen homófób lennék miközben én magam is meleg vagyok. És mondom hogy csak azért is a lányokat erőltetem és minden este imádkozok hogy ne legyek meleg pedig nem is vagyok az a vallásos aki templomokba jár de egyszerűen gyűlölöm magamat. Szerintetek lehetek még heteró felnőtt koromig? Plusz attól is rettegek hogy ha a szüleim is megtudják ezt kidobnak itthonról és mehetek nevelő intézetbe. Eddig ötös tanuló voltam csak 1-2 négyesem volt de emiatt az állandó depressziótól 2-3 tanuló lettem.
2012. máj. 27. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem el kellene menned pszichologushoz jót tenne egy kis beszélgetés és ezt nem sértésként mondom szerintem a szüleid meg nem dobnak ki otthonról ha ez kiderül.. lehet kicsit gondolkodóba esnek és kicsit ki lesznek de nem hinném hogy eldobnának.. Ne gyötörd magad és ne erötess olyan dolgokat ami nem megy ha meleg vagy fogadd el de az is lehet hogy ez csak egy korszak és még kinövöd.. Bizz magadban egy kicsit!
2012. máj. 27. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
De mégis hogy fogadjam el magamat ha nap mint nap bántó megjegyzéseket vágnak hozzám? A barátaim közül senkinek sem merem elmondani mert félek hogy elvesztem őket és így már az osztályon belül és piszkálni fognak de így meg iszonyatosan nehéz hogy senkivel sem beszélgethetek erről.
2012. máj. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!