Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beválhat?
Figyelt kérdés
Ha szombat óta minden nap megiszok 2 liter vizet,amibe citromlevet öntök + esténként kb. 1 liter citromos zöld teát extra citromlével,akkor késhet a menstruációm pár napot?pénteken kellene megjönnie,de jó lenne,ha csak vasárnap jönne meg...szombaton randim lesz és fontos lenne,hogy semmiképp se jöjjön meg.úgy hallottam,hogy a citrom hatásos lehet..szerintetek?2011. okt. 2. 16:37
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg a folyadéktöbblet vérbőséget okoz, ami még előrébb is hozhatja, már ha ez számít.. És miért baj ha megjön elötte??
3/7 anonim válasza:
Hülyeség amit írsz:D Csak ne gondolj rá és akkor nem fog megjönni.Mert ha nagyon belehergeled magad akkor tuti hogy pont a legrosszabb pillanatban lesz.Többszörös tapasztalat :]
Sok sikert a randihoz ! :)
4/7 anonim válasza:
szerintem meg x.
buli miatt? vagy miért foglalkoztat ennyire?
20l
5/7 anonim válasza:
Szóval szombaton meg akarod magad fektetni. Hát sorry de amit írsz hülyeség.
6/7 anonim válasza:
Erről a módszerről még én se hallottam... tudtommal a menzesz idejét csak gyógyszerrel (fogamzásgátlóval) lehet tologatni, de az sem túl egészséges...
7/7 anonim válasza:
Barátnőm próbálta, sz@rt se ér. Ezt buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!