Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az, ha írok egy srác ismerősömnek, akivel jóban vagyunk, nem ír vissza, vagy felhív 1-3 nap múlva?

Ez valami taktika?

2012. máj. 23. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én magamból kiindulva arra tippelek,hogy talán nem igazán igényli a társaságodat,csak ritkán.ha egyből válaszolna akkor gondolom már kapná is az új üzenetet tőled,ezért húzza az időt.de idővel válaszol,mert talán néha jó ha vagy.nem tudom mennyire érthető,de én ezért szoktam csinálni.de aki szimpatikus vagy tetszik,annak rögtön válaszolok,ahogy csak tudok.
2012. máj. 24. 00:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Pofon egyszerű: Ha futna utánad, lesz@rnád. Így, hogy ő "sz@r" le téged (jó, igazából nem szar le, mert csak felhív...), de ez miatt úgy érzed, hogy nem lehet a tiéd.

... és most idéznék:

"ami nem lehet a tiéd mindig az kell..." - csak mert ugye, kell a kihívás... aztán:

"de ha megkaptad, már nem érdekel, ott rohad a szemétdombon majd" :DDDD

találó szám :D

Bádummtssss

2012. máj. 24. 00:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Taktikázik, csak sz*rul csinálja.
2012. máj. 24. 11:03
 24/25 anonim ***** válasza:
...De az is lehet, hogy csak szétszórt.
2012. máj. 24. 11:04
 25/25 A kérdező kommentje:

Pár napja ráírok, semmi válasz. Másnap este felhívott. Tiszta hülye.

Amikor meg nem keresem, ő hívogat engem.

2012. máj. 27. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!