Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért csinálják ezt velem a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálják ezt velem a pasik?

Figyelt kérdés

Úgy kezelnek, mintha egy rossz ribi lennék. Holott nem vagyok az. Az, hogy csinosan próbálok öltözni, még nem jelenti azt hogy egy buta plázalány vagyok, akit bármikor megkaphat bármilyen pasi. Jól kijövök az emberekkel, nem vagyok beképzelt sem. Nem vagyok egy pasizós típus, nem sűrűn megyek el bulizni. De a pasiknak csak arra kellenék. De mért? Sosem lesz normális kapcsolatom?

20/L

2011. jún. 13. 12:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Mert irdatlan nagy bunkók vagyunk.

Bocsi érte.

2011. jún. 13. 12:18
 2/16 Burny bácsi ***** válasza:
Te miért nem csinálod ezt?
2011. jún. 13. 12:19
 3/16 lovelyne ***** válasza:
Na erre én is szeretnék választ kapni...megértelek ugyanígy vagyok én is!:/
2011. jún. 13. 12:20
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem a megfelelő emberrel hozott össze az élet. Erre csak ezt lehet mondani. Vannak még normális pasik, hidd el:)

20/F

2011. jún. 13. 12:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Most már valahogy kezdem azt érezni, hogy a rendes, szerető pasik eltűntek és csak a nőfalók maradtak meg. :\
2011. jún. 13. 12:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, vannak még normálisak, mint én, csak ugye a magamfajta meg nem kell a nőknek, de ezt inkább hagyom most, mert...
2011. jún. 13. 12:24
 7/16 anonim ***** válasza:

20 évesen már túl vagy mindenen vagyis inkább azt hiszed.

Majd találkozol egy olyan sráccal aki még a csillagokat is lehozná neked.

Ha szerencséd van akkor lesz rá pénze is, hogy megcsinálja.

2011. jún. 13. 12:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnos hogy a mai pasik így gondolkodnak :S idegesítő.. én 22 éves vagyok de ugyan ebbe a cipőbe járok... és az a legszánalmasabb hogy akiket meg meg tudnak dönteni első alkalommal azoknak meg mindig összejön és kapcsolatuk van boldogok.. tele barátokkal.. akinek meg van tartása azt meg semmibe se nézik :S nem tudom milyen korosztály az akikkel próbálkozol..de minden esetre sose a veled egykorúakkal.. az meg hogy nem jársz bulizni sűrűn.. én sem.. véleményem szerint egy buliba sose fogunk normális pasit találni csak olyat aki iszik és lyukra vár.. egy normális pasi sose fog buliban csajozni....
2011. jún. 13. 12:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 12:24-es. Ezzel tudod csak az a baj, hogy a mai lányoknak a " bunkó" pasik kellenek. (Tisztelet a kivételnek!) És ha te nem vagy nagymenő, nincs kocsid és pénzed, akkor elmehetsz a fenébe.
2011. jún. 13. 12:28
 10/16 anonim ***** válasza:

Sajnos a csinos öltözködésnek megvannak az ilyen jellegű hátrányai, viszont ha nem úgy öltözködsz akkor meg nem lógsz ki eléggé a tömegből. Részemről sosem kezelek úgy egy lányt mint egy rib@ncot, de eléggé "szürke" jellemem van. Ennek ellenére én meg néha azt érzem, hogy olyan dolgokon sértődtök meg amit inkább mint dícséret kéne venni, de nem biztos, hogy itt is ez a helyzet. Jó lennme, ha egy kicsit részleteznéd a dolgot, hogy: "Úgy kezelnek, mintha egy rossz ribi lennék"

18/F

2011. jún. 13. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!