Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálják ezt velem a pasik?
Úgy kezelnek, mintha egy rossz ribi lennék. Holott nem vagyok az. Az, hogy csinosan próbálok öltözni, még nem jelenti azt hogy egy buta plázalány vagyok, akit bármikor megkaphat bármilyen pasi. Jól kijövök az emberekkel, nem vagyok beképzelt sem. Nem vagyok egy pasizós típus, nem sűrűn megyek el bulizni. De a pasiknak csak arra kellenék. De mért? Sosem lesz normális kapcsolatom?
20/L
Mert irdatlan nagy bunkók vagyunk.
Bocsi érte.
Nem a megfelelő emberrel hozott össze az élet. Erre csak ezt lehet mondani. Vannak még normális pasik, hidd el:)
20/F
20 évesen már túl vagy mindenen vagyis inkább azt hiszed.
Majd találkozol egy olyan sráccal aki még a csillagokat is lehozná neked.
Ha szerencséd van akkor lesz rá pénze is, hogy megcsinálja.
Sajnos a csinos öltözködésnek megvannak az ilyen jellegű hátrányai, viszont ha nem úgy öltözködsz akkor meg nem lógsz ki eléggé a tömegből. Részemről sosem kezelek úgy egy lányt mint egy rib@ncot, de eléggé "szürke" jellemem van. Ennek ellenére én meg néha azt érzem, hogy olyan dolgokon sértődtök meg amit inkább mint dícséret kéne venni, de nem biztos, hogy itt is ez a helyzet. Jó lennme, ha egy kicsit részleteznéd a dolgot, hogy: "Úgy kezelnek, mintha egy rossz ribi lennék"
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!