Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálják ezt velem a pasik?
Figyelt kérdés
Úgy kezelnek, mintha egy rossz ribi lennék. Holott nem vagyok az. Az, hogy csinosan próbálok öltözni, még nem jelenti azt hogy egy buta plázalány vagyok, akit bármikor megkaphat bármilyen pasi. Jól kijövök az emberekkel, nem vagyok beképzelt sem. Nem vagyok egy pasizós típus, nem sűrűn megyek el bulizni. De a pasiknak csak arra kellenék. De mért? Sosem lesz normális kapcsolatom?
Mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal. A legjobb barátaim mind fiúk. És azon a környéken, ahol lakok mindig egy másik-másik barátommal látnak. És azt hiszik, hogy majdnem minden napra jut egy pasi. Egy szórakozóhelyre szoktunk menni, és ott sem mindig ugyanazokkal a barátaimmal szoktam járni. Ezért kaptam ezt a jelzőt...meg persze az öltözködésem miatt is.
2011. jún. 13. 12:39
12/16 anonim válasza:
Mint mondtam eléggé "szürke" vagyok, ebbe benne van az, hogy szolid is, ritkán járok szórakozóhelyekre, de annyit már én is tapasztaltam, hogy általában minden lány aki ilyen helyekre jár még akkor is ha azonos társasággal, és kihívóan öltözködik azt megkapja ezt a béllyeget. Eléggé gyakori a béllyegzés sajnos manapság mint nők, mint férfiak körében. Sajnos ha csak nem akarsz lemondani az ilyen jellegű szorakozásról, vagy az öltözködésedről akkor ez a tendencia maradni fog. Viszont ha segít, hogy minden pasi aki úgy kezel az azt szeretné, hogy tényleg olyan legyél, mert másképp esélyük sincs, ezért csinálják, ha romlik az önbizalmad, akkor esendőbb vagy, ne add be a derekad. ;)
18/F
2011. jún. 13. 12:51
13/16 tsz-tag válasza:
Ez azért van mert a rendes normális fiút, az igényes, szép de nem szajha csajok(mint te) észre sem veszitek...A génetekbe van táplálva hogy csak azokat lássátok akik ugyis kib.sznak veletek.és ez egy ördögi kör.A szép lány panaszkodik hogy mindenki megakarja d.gni, a csunya hogy sosem csókolózott.A szép fiú hogy szemét a szép barátnője ecetera ecetera...Van k.rva nagy házunk a családdal, 3 család is kompletten elfér benne, van autóm, családi vállalkozásunk és van egy nem szép barátnőm aki nemnormális....érted?Sosem jó, csak a rinya megy itt állandóan.Lehet meglátnálak az utcán hu de szép meg minden te meg észre se veszed hogy létezem és ott állok melletted...pedig rendes jófiu vagyok
2011. jún. 13. 12:54
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves tsz-tag! Na már most nekem volt olyan barátom,aki nem volt egy Adonisz. És nem érdekelt. Furán néztek, mikor vele voltam. És nem foglalkoztam azzal, hogy mit gondolnak mások. Nem is én csaltam meg, hanem ő engem. Pedig szerettem, de ez van. Úgy tűnik velem csak játszanak a pasik.
2011. jún. 13. 12:59
15/16 tsz-tag válasza:
hmm hát sajnálom...a jó emberek valahogy mindig elkerülik egymást.De talán tehetünk ezellen, feltétlenül írj privátot és megismerkedünk mint 2 normális lény, barátkozunk meg minden és ha tényleg szimpatikusak vagyunk és egyikünknek sincs párja összejövünk.De valamiért van egy olyan érzésem hogy ugysem ismerkednél :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!