Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért csinálják ezt?
Miért van az, ha írok egy srác ismerősömnek, akivel jóban vagyunk, nem ír vissza, vagy felhív 1-3 nap múlva?
Ez valami taktika?
Ezt az ősrégi teknikát úgy hívják, hogy hagyd éhesen a nőt. Ez pontosan úgy néz ki ahogy te leírtad, hagyja, hogy szenvedj miatta, addig húzza a cérnát addig húzza az agyad amíg végül már teljesen rá nem kattansz. Bejött, nem?:D Most is rajta agyalsz..pont ezt akarta elérni.
Próbáld meg te is ezt és alkalmazd vele szemben ezt a teknikát...ha nem lép rá semmit sem, lesz*r stb, akkor egyértelmű, hogy nem kellesz neki. Ha folytatja a játékot akkor érdekled de meg akarja tudni ő mennyire kell neked. Ha nem játszmázik hanem kerek perec mint egy kiskutya úgy liheg a nyakadon azért mert nem beszéltél vele 2 napja, akkor pedig egyértelmű...:)
21L
nemtudom...én nem így szoktam.
mindig írok mindnekinek ,amit géphez ülök, éspersze, ha kerestek.
Én alapvetően váaszolok, ha kérdeznek, ilyen vagyok.
Volt, amikor gondoltam, na akkor adjuk vissza. Hosszú napokon át nem vettem fel egyszer sem. Képes volt éjjel hívni, mert tudta, akkor nem dolgozom. Megkérdezte , talán haragszom?
Neki meg lehet.
Nem biztos, hogy barátok vagyunk. Tetszik nekem, és azt érzem a dolgai alapján, hogy kölcsönös.
Hát ha képes volt éjszaka felhívni és megkérdezni, hogy haragszol-e akkor eléggé egyértelmű szerintem, hogy tetszel neki:D Csak a saját játszmája áldozata lett és nem tudta magát visszafogni...így megkérdezte, mert annyira idegesítette:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!