Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az, ha írok egy srác ismerősömnek, akivel jóban vagyunk, nem ír vissza, vagy felhív 1-3 nap múlva?

Ez valami taktika?

2012. máj. 23. 21:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy mit szórakozik veled. Aztán oszd ki, ha egyáltalán nem fontos dologról beszél.
2012. máj. 23. 22:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy "taktikázik", vagy csak másképpen éli meg a mindennapjait, mint te. Nem sértésképpen írom, de lehet, hogy vannak olyanok a környezetében, akik fontosabbak neki nálad, mert szorosabb velük a kapcsolata, mint veled. Egyébként meg ha mindig mindenkinek azonnal megteszel mindent, akkor egy idő után kiszolgáltatod magad nekik. Nem kell mindenre azonnal reagálni, attól még nem dől össze a világ. Nekem is vannak lány ismerőseim, akikkel jóban vagyunk, mégis hónapok telnek el anélkül, hogy beszélnénk, vagy ha írok, akkor nem válaszolnak rögtön, hanem esetleg pár nap vagy hét múlva (természetesen nem sürgős esetekre kell gondolni). Ha nagyon foglalkoztat téged ez a dolog, akkor beszéljétek meg.
2012. máj. 23. 22:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az ősrégi teknikát úgy hívják, hogy hagyd éhesen a nőt. Ez pontosan úgy néz ki ahogy te leírtad, hagyja, hogy szenvedj miatta, addig húzza a cérnát addig húzza az agyad amíg végül már teljesen rá nem kattansz. Bejött, nem?:D Most is rajta agyalsz..pont ezt akarta elérni.

Próbáld meg te is ezt és alkalmazd vele szemben ezt a teknikát...ha nem lép rá semmit sem, lesz*r stb, akkor egyértelmű, hogy nem kellesz neki. Ha folytatja a játékot akkor érdekled de meg akarja tudni ő mennyire kell neked. Ha nem játszmázik hanem kerek perec mint egy kiskutya úgy liheg a nyakadon azért mert nem beszéltél vele 2 napja, akkor pedig egyértelmű...:)

21L

2012. máj. 23. 22:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom...én nem így szoktam.

mindig írok mindnekinek ,amit géphez ülök, éspersze, ha kerestek.

2012. máj. 23. 22:17
 15/25 A kérdező kommentje:

Én alapvetően váaszolok, ha kérdeznek, ilyen vagyok.

Volt, amikor gondoltam, na akkor adjuk vissza. Hosszú napokon át nem vettem fel egyszer sem. Képes volt éjjel hívni, mert tudta, akkor nem dolgozom. Megkérdezte , talán haragszom?

Neki meg lehet.

Nem biztos, hogy barátok vagyunk. Tetszik nekem, és azt érzem a dolgai alapján, hogy kölcsönös.

2012. máj. 23. 22:18
 16/25 A kérdező kommentje:
Itt nem netről van szó. Mi vagy hívjuk egymást telón vagy sms. Ő hív milliószor minden baromsággal. Persze én csak örülök. :)
2012. máj. 23. 22:19
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha képes volt éjszaka felhívni és megkérdezni, hogy haragszol-e akkor eléggé egyértelmű szerintem, hogy tetszel neki:D Csak a saját játszmája áldozata lett és nem tudta magát visszafogni...így megkérdezte, mert annyira idegesítette:)

21L

2012. máj. 23. 22:20
 18/25 A kérdező kommentje:
Máskor is felhívott már későn. Nem egyedi dolog volt.
2012. máj. 23. 22:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, akkor biztasd egy kicsit, és ha komolyak az érzései, akkor úgyis el fog hívni téged valahová. Csak arra figyelj, hogy próbáld meg nem beleélni magad a dolgokba (tudom, ha vonzódsz valakihez, akkor ez egyáltalán nem könnyű), annak sokszor keserves csalódás a vége. Remélem, azért jól fog alakulni az ügy. :)
2012. máj. 23. 22:28
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem szokásom két kedves szótól szárnyalni. :)Köszi! A legjobbakat neked is!
2012. máj. 23. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!