Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nálatok kizáró ok lenne egy lánynál?

Figyelt kérdés

Szóval, ha ilyen rövid haja lenne:

[link]

Csak mert nekem most hosszú fekete, de a sok festegetéstől nincs a legjobb állapotban (ez nem látszik rajta, mindig megcsinálom szépre, de engem egy kicsit azért zavar)

Szóval elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha tiszta lappal kezdenék:D, magyarán levágatnám az egészet olyanra, mint a linkelt képen látható.

Csak attól félek, hogy ettől nagyon megcsúnyulnék. Nőiesen öltözködöm, meg sminkelem magam, de azért egy szép hosszú haj sokat dob egy nő kinézetnén.

Szóval, vélemények? Ettől még megnéznétek egy ilyen lányt, pl. az utcán, vagy nem zavarna titeket?

2012. máj. 22. 19:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az ilyen haj, ha egy nagyon szép nő viseli. Sőt, nagyon különleges és biztos hamarabb mennék egy ilyen lányhoz, mint egy "normálishoz".
2012. máj. 23. 00:14
 22/28 anonim válasza:
Egy nőnek hosszú haja legyen szerintem:P
2012. máj. 23. 07:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna és örökké biztos nem maradna ekkora.

30/F

2012. máj. 23. 10:01
 24/28 anonim válasza:
Engem biztos nem zavarna, sőt még tetszene is. Egy olyan lány, aki fel meri vállalni a természetes szépségét, és nem a haja mögé bújni, ami egy teljesen felesleges, és régimódi még csak antiknak sem mondható szokás. Pl. az ókori Egyiptomban minden nő, így Kleopátra is kopsz volt, csak ő parókát hordott. Lényeg, hogy nem a hajd hossza a lényeg, hanem, hogy bátran legyél önmagad, és akinek így nem tetszel, az nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Egy lány semmiféle képpen nem undorító, főleg nem ilyen változó külsőségek miatt.
2012. máj. 23. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:
Legalább vállig érjen. Ha rövidebb, akkor már rosszabb. Nőies a hosszú haj. A rövid nem. Egész egyszerűen ez van.
2012. máj. 23. 17:28
 26/28 anonim válasza:
eléggé kizáró ok :( ne vágasd le szerintem!
2012. máj. 23. 18:41
 27/28 anonim ***** válasza:

Tegnap 20:12 - HaverkodNÉK

És szerintem is -ahogy mások is mondták- maximum vállig érőre vágasd, amúgyis az is marha jól tud kinézni egy lánynak :D

2012. máj. 23. 21:07
 28/28 anonim ***** válasza:
mint egy rossz leszbi...
2012. aug. 16. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!