Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nálatok kizáró ok lenne egy lánynál?

Figyelt kérdés

Szóval, ha ilyen rövid haja lenne:

[link]

Csak mert nekem most hosszú fekete, de a sok festegetéstől nincs a legjobb állapotban (ez nem látszik rajta, mindig megcsinálom szépre, de engem egy kicsit azért zavar)

Szóval elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha tiszta lappal kezdenék:D, magyarán levágatnám az egészet olyanra, mint a linkelt képen látható.

Csak attól félek, hogy ettől nagyon megcsúnyulnék. Nőiesen öltözködöm, meg sminkelem magam, de azért egy szép hosszú haj sokat dob egy nő kinézetnén.

Szóval, vélemények? Ettől még megnéznétek egy ilyen lányt, pl. az utcán, vagy nem zavarna titeket?

2012. máj. 22. 19:32
1 2 3
 11/28 -=Koldus=- ***** válasza:
Natalie Portman sem azért vágatta rövidre a haját, mert hú de jól néz ki. Egy filmszerep és pár milliós gázsi bármire képes...
2012. máj. 22. 19:45
 12/28 anonim ***** válasza:
Nagyon taszító és undorító egy nőnél a tüsis haj :S. Ha mindenképp musszáj akkor hordj valamilyen divatos sapkát mely a teljes hajad elfedi.
2012. máj. 22. 19:46
 13/28 anonim ***** válasza:
Egy lányban az az egyik legkellemesebb élvezeti faktor, amikor beleszagolsz a hajába vagy beletemeted az arcodat.
2012. máj. 22. 19:47
 14/28 anonim ***** válasza:
ÚÚÚhhhh most szép hosszú a hajad de megcsinálod olyanra hogy ne lehetsen látni hogy milyen ..akkor meg? levágatod valami rövidebbre mint most és szépen lassan lenőőő....ha ilyenre levágatod akkor 100% biztos lehetsz benne hogy megnéznek az utcán de nem azért mert szép leszel hanem rajtad fognak röhögni...ha betegségből akkor semmi rosszat nem mondanék de hogy magadtól vágnád le...szerintem ne...ha nem akarsz szégyenkezni akkor inkább NE!
2012. máj. 22. 19:51
 15/28 anonim ***** válasza:
ha ilyenre levágatod, nagyon megfogod bánni inkább néha vágass le belőle, amíg rendbe nem jön
2012. máj. 22. 19:53
 16/28 anonim ***** válasza:

nem vagy te normális

ha nagyon szabályos nagyon szép arcod van még akkor sem szabad 0-ásgéppel hajat vágatni

2012. máj. 22. 19:53
 17/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat de mindkettő csúnya és kizáró ok lenne,kivéve ha haverkodnák a lánnyal.A hosszú haj olyan vonzó!
2012. máj. 22. 20:12
 18/28 anonim ***** válasza:
igen!
2012. máj. 22. 20:36
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szép, szabályos arcod és fejformád van, bátran vágatsd le. Nagyon kevés nőnek áll jól az ennyire rövid, de akinek igen, annak nagyon!! Fiatalabb koromban én is pont ennyire rövidre akartam vágatni, de mindenki lebeszélt róla. (pedig állítólag nagyon szép az arcom). Már bánom, hogy nem vágattam le. Lehet, hogy megbántam volna a vágatást, de mostmár azt bánom, hogy nem próbáltam ki. Nagyon szerettem volna tudni hogy áll, nekem nagyon tetszik az ilyen. Ha fiatal vagy, vágj bele. De ha csak azért akarod ilyen rövidre, mert nincs jó állapotban, de egyébként nem tetszik az ilyen rövid, nagyon meg fogod bánni.

27/N

2012. máj. 22. 20:47
 20/28 anonim ***** válasza:

nálam egyáltalán nem lenne kizáró ok,nekem tetszik is.szóval ha levágattad és szingli vagy akkor én szívesen megismernélek!;)

KOMOLYAN!

2012. máj. 22. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!