Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nálatok kizáró ok lenne egy lánynál?

Figyelt kérdés

Szóval, ha ilyen rövid haja lenne:

[link]

Csak mert nekem most hosszú fekete, de a sok festegetéstől nincs a legjobb állapotban (ez nem látszik rajta, mindig megcsinálom szépre, de engem egy kicsit azért zavar)

Szóval elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha tiszta lappal kezdenék:D, magyarán levágatnám az egészet olyanra, mint a linkelt képen látható.

Csak attól félek, hogy ettől nagyon megcsúnyulnék. Nőiesen öltözködöm, meg sminkelem magam, de azért egy szép hosszú haj sokat dob egy nő kinézetnén.

Szóval, vélemények? Ettől még megnéznétek egy ilyen lányt, pl. az utcán, vagy nem zavarna titeket?

2012. máj. 22. 19:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ez valami borzalom...
2012. máj. 22. 19:33
 2/28 anonim ***** válasza:

Engem zavarna.

22/f

2012. máj. 22. 19:34
 3/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a legjobb ötlet levágni, de ismerek olyat akinek az jön be, ha levágják.
 4/28 anonim ***** válasza:
Az elsőt osztom.
 5/28 x) ***** válasza:

Szerintem teljesen rövidre inkább ne vágasd le. Persze, van akinek jól áll de azért elég nagy a rizikófaktor. Inkább vágasd le valami nőies fazonú rövidre, mondjuk állig érőre. Azért nem teljes újrakezdés a hajnak, de csak többet használ mintha így hagyod. :)

22/L

2012. máj. 22. 19:37
 6/28 anonim ***** válasza:
Ha betegség miatt hullott ki,az rendben,de ha direkt ilyenre vágatja,akkor hánynom kell!
2012. máj. 22. 19:38
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hajat csak nagyon szép szabályos arcú nők engedhetik meg maguknak.
 8/28 anonim ***** válasza:
Inkább várd meg amíg lenő, és közben folyamatosan vágd le a festett részeket, hogy azért ne legyen sosem olyan rövid.
 9/28 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz! :S
2012. máj. 22. 19:39
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

inkább vágd ilyen rövidre:

[link]

legyen valami fazonja. Az is szép főleg ha szép az arcod.

2012. máj. 22. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!