Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez nálatok kizáró ok lenne egy lánynál?
Szóval, ha ilyen rövid haja lenne:
Csak mert nekem most hosszú fekete, de a sok festegetéstől nincs a legjobb állapotban (ez nem látszik rajta, mindig megcsinálom szépre, de engem egy kicsit azért zavar)
Szóval elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha tiszta lappal kezdenék:D, magyarán levágatnám az egészet olyanra, mint a linkelt képen látható.
Csak attól félek, hogy ettől nagyon megcsúnyulnék. Nőiesen öltözködöm, meg sminkelem magam, de azért egy szép hosszú haj sokat dob egy nő kinézetnén.
Szóval, vélemények? Ettől még megnéznétek egy ilyen lányt, pl. az utcán, vagy nem zavarna titeket?
Szerintem teljesen rövidre inkább ne vágasd le. Persze, van akinek jól áll de azért elég nagy a rizikófaktor. Inkább vágasd le valami nőies fazonú rövidre, mondjuk állig érőre. Azért nem teljes újrakezdés a hajnak, de csak többet használ mintha így hagyod. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!