Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kezdeményeztek egy olyan lánynál aki tetszik nektek, de magasabb nálatok (kb.1 fejjel), vagy inkább nem mentek oda hozzá mert kisebbek vagytok nála?
én 178 cm vagyok.Nekem is bejön pár alacsonyabb fiú,de szerintem te sem gondolhatod komolyan ,hogy egy fejjel alacsonyabb fiúval járj:)
nekem volt 1 pasim,akivel 7 hónapig jártunk,de 7 cm különbség volt köztünk.Engem borzasztóan zavart...és amúgy is gátlásos voltam a magasságom miatt nagyon sokáig.De most hogy modellkedem már büszke vagyok rá:)
és van 1 pasim 4 hónapja aki 10 cmvel magasabb:D mellette jól érzem magam és őrülten szeretem is.Ha elfogadsz egy tanácsot,keress magasabb pasit.Ha alacsonyabb és netalán összejönne,csak idő kérdése hogy nagyon elkezdjen zavarni téged.
Egyébként sokan mondják nem a méret számít..:)keresztanyám fél 20cmvel magasabb keresztapámnál és már 20 éve házasok:D de furin néznek ki..szal van happy endes story is azért^^.
egyébként a magas lányok sokkal szebbek(testileg)
mert arányosabbak:) nem véletlenül magasak a modellek is.
de ha neked a pufifánkok tetszenek..:D
18/L
a hosszúválaszos voltam
ennyi gyereket XD... (a kommentekre értem)
válaszolva: én szerintem nem, mégpedig azért mert szerencsére nem vagyok rákényszerítve, mivel jómagam is 188 vagyok. ha alacsonyabb lennék, lehet hogy máshogy gondolnám. viszont jobb talán ha a lány alacsonyabb kicsivel, úgy természetes. amúgy meg persze szerelem nem ismer határokat, de kezdeményezésről volt szó, nem arról ha már szerelmes valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!