Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ha nagyon tetszik egy fiú, de nem lép semmit, ti kezdeményeztek?
Minden reggel néz a buszon egy lány, de én rá sem merek nézni. Aki nem tetszik, azzal úgy el tudok beszélgetni az első pillanattól kezve, mintha a barátom lenne, viszont ha tetszik, akkor már a közelségétől is zavarba jövök. Tehát az a kérdésem, hogy ilyenkor kezdeményeztek ti?
Nem érdekelnek az olyan válaszok, hogy a fiú dolga, meg sz*r vagyok, ezeket tudom kívülről. 18F
Szóval..
Először is, ha semmi jelét nem mutatod annak,hogy tetszik neked az a lány,mivel titkolni próbálod, akkor nem hiszem,hogy ő kezdeményezne nálad.
Legalább is én nem kezdeményeznék, ha nem kapok biztatóbb visszajelzést a fiú felől,hogy érdeklem..
Azért bennünk is megvan az,hogy nem akarunk hülye helyzetbe kerülni,ha mégse tetszünk a kiszemeltnek.
Hát ja. Már lassan feladom, mindig is ilyen voltam, és próbáltam változtatni ezen, de nem sikerül. Vannak akik lúzernek születnek.
00:00 kössz a normális választ:)
Hasonló tanáccsal már másik kérdésnél is éltem:
papírfecni + toll + szöveg ("rohadtul félénk vagyok")
mielőtt leszáll, odaad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!