Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ha valaki tetszik akkor mindig kezdeményeztek ti vagy vártok, hogy hátha kezdeményez a másik?
Szia!
Én személy szerint megvárom általában, hogy a srác kezdeményezzen. Nem tudom miért:D(talán az a biztosabb, főleg ha kölcsönös a vonzalom)Persze vannak kivételes esetek de olyan nem sűrűn van.
Inkább megvárom, hogy a srác kezdeményezzen, mert félénk vagyok ilyen téren.:D Ráadásul megnyugszik a kis lelkem, hogy tuti bejövök neki, ha már kezdeményezett...főleg ha nekem is bejön.:)
Amúgy nyugodtan írj rá, kezdj vele beszélgetni, aztán hívd el valahova. Sokkal jobb személyesen. Úgy jobban megismerheted és ha minden jól alakul, jöhet a következő találka:)
Sok sikert.
L/16
:) Az a baj, hogy én is félénk vagyok ilyen téren. Én örülnék neki ha ő kezdeményezne. :P Meg egyébként is én egyáltalán nem vagyok ennek a "csajozzunk be neten" dolognak. De ha ő kezdeményezne akkor biztosan örülnék neki. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!