Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire nézitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire nézitek meg a fiút az utcán/buszon akárhol, ha tetszik? Esetleg kezdeményeztek is, ha annyira bejön?

Figyelt kérdés
Persze, most nem egy überelhetetlen atyaisten, hanem annál azért valamivel átlagosabb fiú. Csak mondjuk, helyes - helyes annyira, hogy szívesen járnátok vele.
2009. okt. 22. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
öreg keresd már meg a golyóidat! azt várod hogy a csajok rádmásszanak? neked kell lépnek te puhap öcs, különben sose lesz csajod!
2009. okt. 22. 00:11
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
:D:D DID ya Balls DRop off?
2009. okt. 22. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Lányok nem fognak kezdeményezni sztem csak valami hihetelen nagyon nagyon nagyon különleges esetben :D SzeRintem ! :)
2009. okt. 22. 00:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a pasik megnézik a csajokat így mi a csajok megnézzük a pasikat.Kezdeményezni meg nem igazán szoktunk,az szerintem a srác dolga,és ahogy az elején írták már: Kezdeményezz,ne legyél puhap.öcs! :)
2009. okt. 22. 06:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is megnézem a pasikat,de sosem kezdeményezek.Ha akar valamit tessék nyitni.HA meg nem mer,akkor nem is nekem való.
2009. okt. 22. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Én anno buszon kaptam az egyik csajtól szerelmeslevelet, de nem sikerült kiderítenem ki küldte, pedig szépeket írt. Szóval előfordul.
2009. okt. 22. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
semennyire. nem.
2009. okt. 22. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Milyen kis korlátolt r.bancok vagytok, pff...a férfi dolga mi? Érdekes, amikor kocsmázni kell, meg bulizni az már nem a férfi dolga. Csak azért mert 100 éve az sem a nőket illette meg....ennyit erről.

Személy szerint hányok ettől a női hozzáállástól.

2009. dec. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!