Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kezdeményeztek egy olyan lánynál aki tetszik nektek, de magasabb nálatok (kb.1 fejjel), vagy inkább nem mentek oda hozzá mert kisebbek vagytok nála?
184 cm magas vagyok, a mostani barátnőm 180 cm, modell alkat, és engem az első találkozásunkkor már zavart, hogy szinte egymagasságúak vagyunk, arról nem is beszélve, amikor egy buliban magassarkúban volt, akkor meg pár centivel magasabb is volt nálam. Szerencsére ez az érzésem elmúlt ahogy többet kezdtem érezni iránta, mostmár az sem zavar, ha alkalmi ruhában, magassarkúban egy kicsit nagyobb nálam, de egy fejjel magasabb lánnyal kizárt, hogy összejöjjek...
21f
21f
én 180cm vagyok,és az eddigi pasijaim szinte mind alacsonyabba voltak nálam,és ebből soha nem volt semmilyen gond. Előző barátom is majdnem egy fejjel kisebb volt nálam mégis majdnem két évig jártunk.
Mindenféle képen te kezdeményezz.:) Lehet,hogy azt hiszi nem kezdenél vele, mert alacsonyabb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!