Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti kezdeményeztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti kezdeményeztek egy olyan lánynál aki tetszik nektek, de magasabb nálatok (kb.1 fejjel), vagy inkább nem mentek oda hozzá mert kisebbek vagytok nála?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én egy elég magas lány vagyok 176centi,és az a fiú aki tetszik egy fejjel kisebb nálam.Lehet hogy azért nem kezdeményez mert zavarja a különbség.
2010. ápr. 21. 19:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Okos enged szamár szenved!!Ha nem tudnád azt jelenti hogy én vagyok az okos mert engedek,te meg vagy a szamár aki meg folytatja a hülyeségét,még azután is hogy le van szarva amit ír.
2010. ápr. 21. 19:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont hogy az alacsonyabb lányok szebbek és aranyosabbak és formásabbak is. Nagyon sok magas lánnyal találkoztam már, akik debellák voltak és csúnyák is. Olyan formátlanok. A modellek pedig szinte mind anorexiások, olyan csontsoványak.
2010. ápr. 21. 20:10
 13/28 anonim ***** válasza:
48%
Adj rá magassarkút, vagy faragj neki gólyalábat, vagy amikor egymás mellett mentek, akkor ő menjen a járdán, te meg az úttesten, csak a kocsikra vigyázz.
2010. ápr. 21. 20:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Látom ezen az oldalon csak bunkók és gyerekesek vannak.Annyira értelmesek vagytok hogy hozzátok képest még egy sült csirkének is több esze van!!!
2010. ápr. 21. 20:15
 15/28 anonim ***** válasza:
Na figyu A férfiak 94 százaléka nem kezdeményezne nála magasabbnál szerintem! A maradék 6% meg olyan kicsi hogy nincs nála kisebb nő így muszáj! Vond le ebből a tanulságot!!!
2010. ápr. 21. 20:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is 176 vagyok, de nem kezdeményeznék nálad mert egy magas csajról azt gondolom hogy neki nem jönnék be mert nem vagyok elég magas hozzá, amúgy engem egyáltalán nem zavar ha a lány magasabb, tőlem lehet 190 centi is:D

Nem érdekel hogy mások mit gondolnak.

Vagyis jobban átgondolva most már kezdeményeznék nálad mert tudom hogy téged nem zavar ha a pasi nem magasabb:D

Lehet hogy a srác azért nem kezdeményez mert zavarja, de utalj rá hogy tetszik neked.

2010. ápr. 21. 21:01
 17/28 anonim ***** válasza:
Nekem is éppen ez a problémám, én 177 centi vagyok, és nekem is egy fejjel alacsonyabb srác jön be. Szerintem a fiúknál is egyénfüggő, meg kellene kérdezned a srácot, hogy tetszel-e neki, és kész. 17/L
2010. ápr. 21. 22:01
 18/28 anonim ***** válasza:
48%

Na, h egy értelmes választ is kapj: (szinte soha) nem a fiút zavarja, ha egy lány magasabb, hanem a lányok nagy részét zavarja, ha a fiú kisebb.

Ha te nem ilyen vagy, utalj rá nyíltan, mert csak abból ért.

Az ilyen helyzetben a fiúnak extra bátorításra van szüksége, mert egy magasabb nőhöz óriási önbizalom kell.

2010. ápr. 21. 22:02
 19/28 A kérdező kommentje:

Végre értelmes válaszokat is kaptam!!!:)

Nagyon köszönöm!!!!:):)

2010. ápr. 22. 07:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb, ha te magad kérdezed meg attól a fiútól, hogy tetszel-e így neki. Mert valamelyik előttem szóló mondta, hogy nem a pasikat zavarja, ha a lány magasabb, hanem a lányokat, ha a psi kisebb náluk, de ez csak általánosítva van így persze.

Szal szerintem nyugodtan menj oda, és kérdezd meg. És így tutira nem lesz az, hogy azért nem lesz majd semmi a dologból, mert a pasi félt odamenni hozzád.

Egy próbát megér nem? :)

18L

2010. ápr. 25. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!