Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kezdeményeztek egy olyan lánynál aki tetszik nektek, de magasabb nálatok (kb.1 fejjel), vagy inkább nem mentek oda hozzá mert kisebbek vagytok nála?
Én is 176 vagyok, de nem kezdeményeznék nálad mert egy magas csajról azt gondolom hogy neki nem jönnék be mert nem vagyok elég magas hozzá, amúgy engem egyáltalán nem zavar ha a lány magasabb, tőlem lehet 190 centi is:D
Nem érdekel hogy mások mit gondolnak.
Vagyis jobban átgondolva most már kezdeményeznék nálad mert tudom hogy téged nem zavar ha a pasi nem magasabb:D
Lehet hogy a srác azért nem kezdeményez mert zavarja, de utalj rá hogy tetszik neked.
Na, h egy értelmes választ is kapj: (szinte soha) nem a fiút zavarja, ha egy lány magasabb, hanem a lányok nagy részét zavarja, ha a fiú kisebb.
Ha te nem ilyen vagy, utalj rá nyíltan, mert csak abból ért.
Az ilyen helyzetben a fiúnak extra bátorításra van szüksége, mert egy magasabb nőhöz óriási önbizalom kell.
Végre értelmes válaszokat is kaptam!!!:)
Nagyon köszönöm!!!!:):)
Az a legjobb, ha te magad kérdezed meg attól a fiútól, hogy tetszel-e így neki. Mert valamelyik előttem szóló mondta, hogy nem a pasikat zavarja, ha a lány magasabb, hanem a lányokat, ha a psi kisebb náluk, de ez csak általánosítva van így persze.
Szal szerintem nyugodtan menj oda, és kérdezd meg. És így tutira nem lesz az, hogy azért nem lesz majd semmi a dologból, mert a pasi félt odamenni hozzád.
Egy próbát megér nem? :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!