Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az ideálotok?
Figyelt kérdés
Már ha van. ha nincs, miért nincs? Esetleg képet is csatolhattok, de azt nem muszáj.2012. máj. 15. 17:45
11/21 ASOT válasza:
875-oska! :)
Akkor halljuk fordítva, tőled!
Neked milyen az ideális?
13/21 anonim válasza:
Legyen kedves, megértő, figyelmes, tudjak vele mindenről beszelni, intelligens, jól érezzem magam vele és tudjak önmagam lenni, ha vele vagyok.. Sportos legyen, ne cigizzen és jó legyen az összhatás :)
14/21 ASOT válasza:
natessék :) ennek 80,8%-ban megfelelek én is :)
15/21 A kérdező kommentje:
:D a végén még összehozok két embert egyetlen kérdésemmel :D hajrá nektek( már ha így gondoljátok) és köszi a válaszokat, amiket még a beszélgetés mellett kaptam :)
2012. máj. 15. 19:05
16/21 ASOT válasza:
:)
ááá ez már most halálra van ítélve, ő egy angyal én meg maga vagyok az ördög :)
17/21 anonim válasza:
"tegyük fel: a buszon ülsz, meglász kicsit arrébb egy alacsonyabb, hosszú szőkehajú, nagycsöcsű lányt, aki szép, mellette pedig egy magas, rövid, barnahajú kisebb mellű, de szebb lábú és fenekű, szintén szép lányt. az egyik biztos joban tetszik mint a másik. mi az ami neked bejön, ez a kérdésem?"
Nem azért fog valaki megtetszeni, mert szőke a haja vagy nagyobb a melle. Egy nő értékelése ennél sokkal összetettebb.
18/21 A kérdező kommentje:
17.válaszoló, persze! mondtam, hogy ez csak példa. de mindenkinek van olyan esete, ami kicsit jobban bejön a többinél. erre voltam én kíváncsi. ha te a szerencsés kivételnek mondod magad, akkor oké, ki vagyok én, hogy megmondjam neked, hogy van-e vagy nincs?! :)
2012. máj. 15. 20:33
19/21 A kérdező kommentje:
oh, és ASOT: azt mondják az ellentétek vonzzák egymást. nekem is volt már angyali pasim, én mégis az ördög vagyok (najó, néha tudok kicsit angyallá változni, de az alapbeállítottságom a sötét mélybe húz :))és tök sokáig voltunk együtt :D
2012. máj. 15. 20:35
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!