Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az ideálotok?
Az ideálom, az 80%-tól a 100%-ig terjedő intervallumba esik.
gyors példa h megértsd:
A 100% az most legyen olyan nő, akinek váll aláig érő haja van, 54 kg, csinos, igéző szemek, karcsú testalkat, feszes segg, feszes has. --> ez legyen mondjuk a 100%
(amúgy szemszín mindegy)
DE!
lehet +/- 5 kg-al több vagy kevesebb, lehet hosszabb rövidebb haja 10-15cm-el...
Comprende?
E mellé, visszahúzodó, nem pénzéhes, egy picit művelt, hűséges, otthonülő.
biztos létezik ilyen nő!! :D:D
Amúgy, persze mindenkinek van ideálja, de nekem bőven elég egy átlagos lány, akiben ÉN meglátom a szépséget, s el tudom fogadni a hibáit! Olyannak szeretem ahogy megismertem!
óó valóban kedves 18:15-ös :)
akkor már csak annyi van, hogy legyen olyan a szeme amivel átlát az összes baromságomon, és legyen 40%-ban angyal de 60%-ban ördög :) és ne rinyáljon ha egy kis motorolaj kerül a körme alá...
kis motorolaj kerül a körme alá ----> "jajj koszos lettem, jajj hogy mosom ki, jajj most mehetek kozmetikushoz" Másképp!!! annyit jelent, hogy ha meg kell fogni egy csípőfogót és elvágni egy drótot, akkor nincs az h "jajj jajj most koszos leszek, jajj az nekem nem megy"
vagy fujj én bográcsban főtt kaját nem eszek (jó ne egyen de mondja meg h nem kéri ne pedig túrkáljon meg finnyáskodjon)
Egy szóval = finnyás! Vagy h ő csak 20 milliós bőrüléses, full krómozott autóba száll be, egy tuningolt már nem jó neki.
stimmt?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!