Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom elfelejteni miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni miért?

Figyelt kérdés
már 6 szór csalódtam lányban de egyikükkel sem voltam együtt úgy gondoltam nem lesz soha olyan barátnőm akit szeretek és együtt is tudok vele leni de egyik nap megjelent ö az a bizonyos személy az iskola legszebb lánya és mindenki szemében legszebb nagyon bejöttem neki ősze is jöttünk együtt voltunk 1 hónapig és vége lett de szeretem! nem tudom mihez kezdjek :( azóta sok lány akar velem járni de nekem csak ö kell :( most mit kezdjek magammal? :(

2012. máj. 15. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

hány éves is vagy??

amúgy meg hogy mit kezdj magaddal: TANULJ!!!

elmondom neked a szörnyű igazságot!

azok az osztálytársaid, akikkel senki nem akar járni, akik pattanásosak, kövérek, rondák, stb, szociálisan érzéketlenek, nem bandáznak a többiekkel, és akikből hülyét csinálnak a tefajta faszagyerekek, azokból lesznek majd a vállalkozók, miniszterek, milliárdos befektetők, stb. Belőled meg a haverjaidból pedig autószerelő, pék, ellenőr, bolti eladó stb lesz.

Ez a folyamat visszafordítható.

Kezdj el tanulni, hagyd a csajokat egyelőre, nem érdekes, úgyis mindegyikkel szakítani fogsz, és csak összetöritek egymás szívét.

Ha meg eljön az ideje, akkor nősülj meg. Minek járni sok üresfejű libával, ha egyszer tied lesz a nagy Ő? és akkor meg úgyis bánni fogod az összes korábbi kapcsolatod.

ennyii.

2012. máj. 15. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok viszahuzodo semmi sőt egyik leghireseb srác vagyok a suliban meg jól is tanulok közben :)
2012. máj. 15. 13:59
 3/6 A kérdező kommentje:
és igen a többi mind igaz köszi a választ :)
2012. máj. 15. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szép , hosszú mondatokat írsz ! Szerintem , a " kezdj el tanulni" tanácsot fogadd meg.
2012. máj. 15. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerem a helyzetet, tényleg karcos tud lenni, anno nálunk is volt ilyen legjobb csaj, aki begyötört mindenkit, szerintem minden suliban van.

Három helyzet lehetséges ilyenkor:

1. - Te akarod őt, ő nem akar téged (ez szar érzés, de elvileg egyszer férfi leszel, lesznek még ilyenek, hát túl fogod élni)

2. - Te akarod őt, ő is, csak te ezt nem tudod még (picit játszik veled, ha ez van érdemes belemenni a játékba, de kellő körültekintéssel és józan ésszel)

3. - Te akarod őt, ő nem tudja mit akar (ez a liba feeling, ha ez van érdemes meggondolni, hogy akkor ezt érdemes-e erőltetni, mert hosszútávon ez nem mindig vezet jóhoz)

Abból a szempontból, hogy mit csinálj, mindegy melyik eset áll fenn, de szerintem érdemes kicsit hűvösebben, közömbösebben viselkedni, de ettől még kiegyensúlyozottan és jó hangulatúan, szóval semmi sebzett hős, féltékenység és társai.

Mit jelent ez?

- Ne bámuld, direkt ne nézz rá, ha a közeledben van,és ne szomorkodj nyilvánosan. Éreztesd vele, hogy túl fogod élni, vannak más lányok is a rendszerben, lehet, hogy még jobbak is.

- Ha valamilyen kontaktba akar kerülni veled (akár verbális akár nem) éreztesd vele, hogy nem ez a legfontosabb dolog most számodra, szóval fogja rövidre (ilyenkor az illedelmesség jól jön: "oké,oké csak most mennem kell sajnos").

- Éreztesd, hogy te kaptál már ilyet és nem fogsz sírni ezért, attól, hogy a legjobb csaj leolt. (ne szomorkodj legalábbis nyilvánosan soha)

Ez minden amit tehetsz fiúként, de ez nem is olyan kevés mint amilyennek látszik, a lányoknak ez számít. Ezek után a lánynak fel is út le is út. Te semmiképp ne pedálozz már, mert akkor nemhogy nem lesz semmi, de még jól meg is aláznak, aztán eheted magad hónapokig, évekig (nem ajánlom).

Egyébként, ha a lány a legszebb a sulitokban, ezt valószínűleg ő is tudja, érdemes ezt is belekalkulálni a viselkedésedbe vagyis bizonytalanítsd el.

Ha végül nem lesz semmi, mert te vagy számára közömbös, gondolj arra, hogy túl éled, lélegezni ettől még fogsz, szóval erősebb leszel tőle, ha pedig erősebb lettél- egy lépéssel közelebb kerültél a férfivé váláshoz és így a nőkhöz (nem rossz rendszer ez, a lányokkal ugyanez történik csak más paraméterekkel).

+ ha nagy vonalakban a nők (nem biológiai) működéséről akarsz megtudni többet, javaslom az Elfújta a szél című cuccot (könyv vagy film, mindkettő hasznos lehet, nem fiúknak találták ki, szóval ne híresztelt a haverjaidnak, mert kiszakadnak :)). Ha megnézed a férfi szereplőket figyeld meg hogyan viselkednek és milyen hatással vannak a nőkre, lehet belőle azért tanulni.

És fel a fejjel!

26/F

2012. máj. 15. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. máj. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!