Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AgeOne kérdése:
Elfelejteni nem tudom, pedig velem sem voltam igazán, mit kéne tennem? 20/L
Figyelt kérdés
Szóval, volt egy fiú akibe még középiskola utolsó évében nagyon ,,bele voltam zúgva" amit kicsit túlzásnak tűnhet kijelenteni, de nagyon tetszett. Vele táncoltam szalagavatón illetve elég sokat lógtunk, együtt egy időben és nagyon jól kijöttünk, rengeteget beszélgettünk és buliztunk is együtt, és én mindig remekül éreztem magam. A gond csak az volt, hogy neki barátnője volt mindez idő alatt (körülbelül 1 tanévről beszélünk) és éppen ezért sosem volt gerincem elmondani neki mit érzek vagy elcsábítani esetleg. Azóta is megvan a barátnőjével most már több mint két éve. Én eljöttem otthonról külföldre dolgozni 10 hónapja, de még mindig nem tudom kiverni a fejemből és minden fiúban aki közeledik felém, vagy aki nekem bejön és próbálok közeledni felé csak őt látom, és keresem. Nagyon rossz érzés, hogy nem tudok túl lenni rajta még így sem, hogy igazán együtt sem voltunk. Szerintetek el kéne neki mondanom, hogy legalább tovább tudjak lépni rajta, vagy inkább fojtsam el magamban és várjak még hátha elfelejtem? Eddig ez a taktika nagyon nem jött be. Tényleg nem tudom mi segíthetne, de lehet a másik opcióval csak rontok a helyzeten.2012. ápr. 29. 11:48
1/3 anonim válasza:
Ha eddig nem tudja a dolgokat rólad, akkor szerintem ne bonyolítsd a tovább.. Próbálj meg túl lépni rajta! Keresd mások társaságát, haverok,buli..csak így fog menni! Felesleges hogy így emészd magad.. Egy kalappal! :)
2/3 anonim válasza:
" Azóta is megvan a barátnőjével most már több mint két éve"
Eszedbe se jusson elmondani a dolgokat. Hidd el akkor fogod elfelejteni őt, amikor találsz egy nála jobbat! Nem volt még soha a tiéd, szóval abszolút nem is ismered őt, csak felöltöztetted az álomtulajdonságokkal,amikre vágysz, mert nagyon-nagyon magányos vagy! Erről van szó. Csak egy fantázia.Legyél minél többet emberek között társaságba és légy nyitott az ismerkedésre!
3/3 anonim válasza:
Nálam is kábé ez volt a helyzet, egy két dolog különbséggel. Nekem az idő segít, sokat :) Szóval kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!