Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakit elfelejteni, ha igazán nem is akarom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel egy ideig kavartunk,de már jó ideje van barátnője,akivel régebbóta tetszettek egymásnak vagy nem tudom,ezt hallottam,mindegy. Szeretem,nagyon,nem tudom elfelejteni,de az a helyzet,hogy nem is akarom,mert egyszerűen,ő nekem tökéletes. Tudom,hogy ez hülyeség,mert még nem ismerem alaposan,de ezt abból szűröm le,amennyit tudok róla,és bár van más jelentkező,nem tudok rájuk \'figyelni\',mert mindig úgy érzem,az a másik sokkal jobb LENNE. Őt akarom,nem pedig mást,akit ismerek,és tudom,hogy jól járnék vele..Kicsinyes dolognak hangzik tudom.. Mit tehetnék,hogy ne hozzá hasonlítsak mindenkit? 18/L
2009. aug. 10. 01:09
 1/3 wheeler ***** válasza:

Ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj. Minél többet pasizol, annál kevesebbet fogsz rá gondolni.

Gondold végig, hogy ők miért vannak együtt, és a pasi miért nem veled van! Ha megvan a bibi, akkor könnyebben bele tudsz nyugodni a dologba. Ha esetleg ők szétmennek, akkor te azon a bibin tudsz változtatni, és esetleg összejöttök. Most ez így bután hangzik, mert ebből az jön le, hogy benned van a hiba, de gondold csak végig. (Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindenáron próbáld meg szétválasztani őket :D.)

2009. aug. 10. 01:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ők a lánnyal már rég ismerték egymást,jópár éve,csak a lány egy évig külföldön volt..és mire mi összeismerkedtünk,a lány visszatért:S De a mai napig szemezünk,ha látjuk egymást..És ez így nem jó:) Nekem...

Amúgy nem,nem szándékozom 'szétszedni' őket:D Ennyire elvetemült azért nem vagyok,bár kétség kívül örülnék,ha szakítanának,bármilyen csúnyán hangzik ez..:)

2009. aug. 10. 01:30
 3/3 anonim ***** válasza:
bocsi, de ha nem akarod, akkor nem is fogod elfelejteni.
2009. aug. 10. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!