Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy, ha valakit igazan szerettel nagyon nehezen tudod elfelejteni?
Igaz, és van olyan, akit soha nem fogsz tudni kiverni a fejedből. Velem ez van már 3 éve. Nem lesz soha az enyém, nem is volt, de nagyon mély nyomokat hagyott bennem, ezért nem felejtem el.
L, 18
Pfúú ez nagyon is igaz és irtó rossz érzés...
A barátnőmmel akkor még nem voltunk eggyütt csak már több volt mint barátság mikor jött "haverom" és lecsapta a kezemről... nem tudtam mit csináljak:S De kb 5nap mulva szakítottak mert a fiú bunkó volt és csak b*szni akart:S:S és rá 1 hónapra össze jöttünk:) és nagyon szeretjük egymást... nem tudom mittennék ha elhagyna..
Persze. Úgy vettem észre, hogy a barátom még mindig fájdalmasan gondol vissza az exére, pedig már 3 éve....
Na ez szörnyű érzést jelent számomra...
Viszont bennem is mély nyomokat hagyott a gyrmekkori szerelmem. Már 7 éve, hogy vége lett, mégis tudjuk, hogy örök emlék, amit néha úgy érzek több, mint emlék.
Szóval jó kis páros vagyunk mi a barátommal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!