Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félted a barátnődet a haverjaidtól/barátaidtól?
4-en vagyunk barátok, ebből egy lány, az egyiküknek a barátnője.
A lánnyal én azért tartom a 2 lépés távolságot,olyan szempontból hogy én nem adok neki puszit ha találkozunk, nem ölelem meg soha, még ha részeg vagyok akkor se. :D .
Egyik haverunk mindig puszival köszön neki, amikor meg részegek akkor mindig felkapja a karjába vmiért meg 4231412341234123 közös kép van róluk.
Egyébként ez még belefér a barátságba?
Érdekes hogy a másik haverom aki a lánnyal jár úgy vettem észre hogy nem féltékeny. Ha nekem lenne barátnőm akkor én azért egy kicsit féltékeny lennék.
Más fiúkra viszont féltékeny nagyon is.
Én nőként gondolom úgy, hogy ez nem fér bele egy kapcsolatba/barátságba. Számomra a becézgetés, ölelgetés, pusziszkodás, kacérgotás már sokkal inkább flört. Lehet ezért hisztisnek nevezni, de én az ellenkezőnemű barátaimtól ezt nem tűröm el, ergo ahogy te is mondtad, tartom a két lépés távolságot.
A párommal vitázunk is ezen rengeteget, mert ő pont olyan,akinek erről szól egy barátság én pedig ezt nem viselem túl jól...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!