Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtassak valamin, hogy?
ELÖSZÖRIS KÉRLEK OLVASSÁTOK VÉGIG, KÖSSZ.
Én egy tipikus olyan fiú v.ok akit szeretnek, tisztelnek az emberek.
Tényleg a kopasz kigyurt kidobótol a szomszéd öregnéniig, bárkivel, bármiről el tudok beszélgetni, poénkodni.
Szóval én úgy mondanám hogy rengeteg jóismerősöm van de egy igazi barátom sincs.
Sokáig gondolkoztam hogy miért nem tekint rám senki barátként és erre jöttem rá hogy: 1.rettentő őszinte vagyok mindenkivel 2.lenézem az olyan hasonló korúakat, akik "verik a nyálukat a nagy büdös semmire" az ilyenekhez egy büdös szót se szólok szivesen.
3.Utálom az igazságtalanságot és ha tehetem megvédem a gyengébbet, vagy a kissebbet minden helyzetbe (megvan hozzá a testalkatom).
4.nem cigizem, nem káb.szerezek, és nem iszom magam féltholtra heti 2szer a discoba.
5.és mivel mint ahogy írtam, beszélgetek a kissebbekkel és az ugymond nyomikkal (erre nemsoká kitérek).
Pl: sétálunk 4-5en a suliba, szebe jön egy kicsit nyomi(ahogy a többiek mondják) srác a folyosón, erre belökik a fal mellé és leveszik róla a sapkát, nyakláncot, stb.
Erre én rájuk szólok hogy: "ne b@sztassátok azt a szegény gyereket" ezután természetesen haggyák elmenni....... de az incidens után ugyérzem hogy nemis nagyon tartozok közéjük.
Igazából rá jöttem hogy ezek még véletlen se "menő" tulajdonságok.
Én azt szürtem le hogy, mindenki, általába a menő srácok társaságát keresi.
Legyen ez egy srác aki egy barátot keres.
Vagy legyen egy lány aki pasit keres magának,............. na hát ezen a tájon se büszkélkedhetek. Pedig a lány ismerőseim szerint én vagyok az úgymond "állompasi" (nem szeretem ezt a kifejezést). Mert rendes és ez mellett (szerintük) irtó helyes vagyok.
.......de én úgy vettem észre hogy a csajok is a menő pasikra buknak, és nem azokra akikbe tisztelnek valamit.
Szóval jelenleg se barátnőm, se barátom, "na erre varjatok gombot".
Mit gondoltok? Változtassak valamin? Vagy maradjak meg olyan amilyen vagyok? Esetleg, én nem látok valamit jól? 18/F.
azért én se vagyok egy kis teremtés a magam 190cm és a majd 100kg-mommal, énis gyúrok.
Köszi a vállaszokaz mindenkinek.
2:52. Hogy érted hogy feláldoztad magad??????
Szerintem én pont úgy szerzek örömöt az embereknek hogy "odateszem" magam minden meccsen.
Hihetetlen jó érzés győztesen elhagyni a pályát, márha eltudod, mert megpróbálok a lehető legtöbb emberrel ilyenkor "lepacsizni".
Hihetetlen jó érzés ha a meccsutáni nap bárhova mész rögtön azzal fogadnak az emberek hogy gratulálnak, kérdezgetnek.
Vagycsak egyszerűen tök ismeretlen emberek mosolyogva köszönnek rád az utcán.
Ez mindig feldob és sokkal sokkal töbet ér annál minthogy előző este félholtra iszod magad végig szop az egész diszko. (nem csak a levegőbe beszélek mert van összehasonlítási alapom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!