Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik szeretik a kismellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szeretik a kismellű nőket?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
0%
Változó, de sztem a nagymellre buknak.
2009. aug. 6. 18:50
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez totál ember függő szerintem, ha valakinek már nagyon nagy az sokszor inkább képezi vicc tárgyát minthogy szexi lenne.
2009. okt. 5. 18:54
 23/26 anonim válasza:
26%

Kedves kismellü nagyképüek! Szánalmas ez a kérdés, teljesen egyénfüggő mindenkinek más az ízlése! + nagymelleim vannak és szép arcom mégis tudok kommunikálni , tanulni stb. + nők szégyene az aki nő létére azt írja hogy "tőgyek meg tejcsarnok"! A gravitációról meg csak annyit hogy mit kéne? Talán levágjam a melleimet :p hogy ne "kelljen 30után a gravitációval küzdeni" ahogy ti irtátok? Tiszta irigység az egész! És a sok "okos" kismellü nem tudja hogy mennyi hátránya van a nagymellnek... Pl hátfájás

:D tiszta röhej

2009. okt. 24. 21:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom a kis mellel. Egyáltalán nem hátrány. A lényeg hogy legyen :)
2010. jan. 11. 16:43
 25/26 anonim ***** válasza:

szerintem nem csak a nagy mellűekrem ondják azt h tőgy meg tejcsarnok, hanem kis mellűekre is hogy pattanás,meg h deszka, szal az sem jobb

mégis úgy látom h sok nagy mellű nőnek van komplexusa és szeretne kisebb melleket

vagy kevésbé lógó melleket, és sok nőnek vagy mű melle van vagy azért nagy mer elég husis

ak is mellek ugyanúgy nyerőek mint a nagyok :)

2011. jan. 22. 11:35
 26/26 anonim ***** válasza:
a baratom 18 eves ismetlem 18 es imadja a kismelleimet azt mondja h neki csak ezek a mellek kellenek es h ezek a legszebbek :$ :) engem zavar d latom rajta h odavan ertuk s ez irto jol esik
2012. dec. 31. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!