Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik a kismellű nőket?
sztem a kérdező nemúgy értette h a nagymellűek csak rondák, hanem hogyha választhatna, h nagymellű, de ronda és kismellű de szép, hacsak ez a 2 lehetőség lenne akkor mit választana.
amúgymeg igen, ha egy nagymellű kimegy az utcára akkor a sok vén kujon :D meg a házépítők, meg a csatornatisztítók, meg a kukásemberek csórgatják rá a nyálukat, meg a pasikból is megnézik őket egy páran és közben arra gondolnák, h de megb@asznám. hátha a nagymellűeket ez tölti el örömmel, és erre értik azt, h a nagymell kelendőbb, akkor egészségükre..:D:D
2009. jún. 25. 15:42
Én jobban szeretem a kissebb. közepes ciciket. A nagy mellekkel többet kell törődni, és nem fér el rendesen a kezemben. De hát embere válogatja...van olyan haverom aki csak nagymellű lányokkal hajlandó összejönni.
2009. jún. 25. 15:43
13/26 A kérdező kommentje:
15 42es igen igygondoltam hogy inkább vagyok ez, mivel vannak akiknek ncisn szép arcuk de nagy a mellük és nem éppen lepik el őket a pasik.
16:23 gondolod te... :) :P
2009. jún. 25. 16:40
nekem kis mellem van, de a hülye munkások így is csorgatják a nyálukat, beszólogatnak stb. utálom őket. na de mind1 csak ez így elég tág fogalom, ezeket a dolgokat nem lehet beskatulyázni.
2009. jún. 25. 18:29
hm most felvágnak a kérdező ellen a nagymellűek mert büszkék? 20alatt lehettek is,majd a gravitáció letöri a szarvatokat XD a lényeg h az osztályban sok tejescsárda van c-d méretekkel. nekem 75b van tehát ott kicsiek számít. megkérdezték hogy a fiúkat hogy ki jön be nekik az osztályból a legjobban. Hát engem mosndtak a kis sz*ros 75b-s méretemmel,bármennyire bántó :D mert tudod nekem van kisugárzásom, 60as darázsderekam,szép arcom,amit nem vakolok nap mint nap.Jah és én tudok kommunikálni, tanulni,értelmes dolgokról beszélgetni a fiúkkal,többekközt a focihoz is konyítok. Úgyhogy nekm ne mond h 2tőgy ami számít,nem ismered a férfiakat eléggé? hm rossz lehet. az összhatás és a kisugárzás,erotikus kisuárzás meg az agyad ami számít. Persze akinek nincs, az a mellével próbálja kárpótolni eme nagy hiányosságokat kisebb-nagyobb sikerrel:))))
2009. jún. 26. 00:15
előző oldalra szól, előző voltam :)
2009. jún. 26. 00:17
18/26 A kérdező kommentje:
és ez teljesen igaz :) én is igyvagyok.. ezért igazán nem vagyok kedvelt a csajok körében mert nem értik meg h hh engem szeretnek a elgjobban.
Nem értem miért kéne irigynek lennünk az óriás tőgyekre!?
Ha valaki ezzel menőzik az már rég nem jó.De most komolyan itt pár nagymellű szólogatott be hogy hátrány ha nincs,meghogy irigyeljük a méreteiket,magyarán szerintük ők értékesebbek mert 2 dinnyéjük van a nyakuk alatt nekünk meg 2 kis teniszladba.Úgy látszik nincs egyenes arányosság az IQ és a mellméret között.Inkább fordított...
Amúgy mikor mi kirándultunk és egy pasicsorda is ott volt a helyen,akkor a tőgyöseket észre sem vették,pedig ők is szépek voltak.Csak hát rendesen kipakolták,meg lerítt róluk h kivannak magukkal.Bezzeg az összes kisebb mellű csaj bepasizott.
2009. júl. 7. 17:45
20/26 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: