Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon kismellű nőket csak a pedofil hajlamúak szeretik?
Én se vagyok pedofil hajlamú és én is szeretem a kismellű nőket.Mondjuk engem aztán hidegen hagy a mellméret,van fontosabb tényező is ami alapján megtetszik egy lány! :)
Nálam az ilyen törékeny alkat a favorit.
21/F
bennem van egy KIS pedo hajlam és a kis mellű nőket szeretem, viszont a magasabbakat. :)
de le leszek pontozva. :):D
hát ha valakinek mondjuk 20 éves kora ellenére kis fejletlen 12 évesnek kinéző teste van (AMIRŐL NYILVÁN NEM TEHET!!!), és egyes pasik konkrétan arra indulnak, az mondjuk fura...
De megint más, ha valaki beleszeret és így is szereti. Csak mert neki ilyen test jutott, attól még lehet normális társa, nemcsak a pedofil hajlamaikat legálisan kiélő perverzek juthatnak neki... És szerencsére nincs is így.
Ja és a kifutós modellek épp ilyen alkatok, nem? mondjuk éppenséggel nem alacsonyak, de kiáll minden csontjuk, és nincsenek nőies vonalaik, a mellük meg kb. egy 10 évesének felel meg.
Mégis ők is bejönnek nagyon sokaknak...
"hát ha valakinek mondjuk 20 éves kora ellenére kis fejletlen 12 évesnek kinéző teste van (AMIRŐL NYILVÁN NEM TEHET!!!), és egyes pasik konkrétan arra indulnak, az mondjuk fura... " ERRŐL BESZÉLEK!
A modellek azok mások.A magasságuk nőiessé teszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!