Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyon kismellű nőket csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon kismellű nőket csak a pedofil hajlamúak szeretik?

Figyelt kérdés
Gondolok ilyenkor egy törékeny nőre,aki alacsony és vékony csontozatú- És hozzá kis mellei vannak...
2010. jún. 9. 19:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
dehogy is, ez hülyeség.
2010. jún. 9. 19:36
 2/20 anonim ***** válasza:

Én se vagyok pedofil hajlamú és én is szeretem a kismellű nőket.Mondjuk engem aztán hidegen hagy a mellméret,van fontosabb tényező is ami alapján megtetszik egy lány! :)

Nálam az ilyen törékeny alkat a favorit.

21/F

2010. jún. 9. 19:37
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

bennem van egy KIS pedo hajlam és a kis mellű nőket szeretem, viszont a magasabbakat. :)

de le leszek pontozva. :):D

2010. jún. 9. 19:47
 4/20 nielindi ***** válasza:
dehogyis! csak pedomaci!
2010. jún. 9. 19:51
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

hát ha valakinek mondjuk 20 éves kora ellenére kis fejletlen 12 évesnek kinéző teste van (AMIRŐL NYILVÁN NEM TEHET!!!), és egyes pasik konkrétan arra indulnak, az mondjuk fura...

De megint más, ha valaki beleszeret és így is szereti. Csak mert neki ilyen test jutott, attól még lehet normális társa, nemcsak a pedofil hajlamaikat legálisan kiélő perverzek juthatnak neki... És szerencsére nincs is így.

2010. jún. 9. 19:55
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a kifutós modellek épp ilyen alkatok, nem? mondjuk éppenséggel nem alacsonyak, de kiáll minden csontjuk, és nincsenek nőies vonalaik, a mellük meg kb. egy 10 évesének felel meg.

Mégis ők is bejönnek nagyon sokaknak...

2010. jún. 9. 19:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem alacsony barátnőm van, kis mellekkel, de nem minden fiú a mellekre meg a seggre hajt egy nőnél :)
2010. jún. 9. 20:09
 8/20 A kérdező kommentje:

"hát ha valakinek mondjuk 20 éves kora ellenére kis fejletlen 12 évesnek kinéző teste van (AMIRŐL NYILVÁN NEM TEHET!!!), és egyes pasik konkrétan arra indulnak, az mondjuk fura... " ERRŐL BESZÉLEK!

A modellek azok mások.A magasságuk nőiessé teszi őket.

2010. jún. 9. 20:14
 9/20 anonim válasza:
60%
Igen, ahogy a szőrtelen nőket is, hiszen egy felnőtt nőnek van szőre. Én azért nem is borotválom magam, nehogy kifogjak már egy ilyen perverz állatot.
2010. jún. 9. 21:18
 10/20 anonim válasza:
45%
Hahaha ez az előttem szóló nem semmi... ne is borotváld magad, igazad van legyél olyan mint az őserdők Észak - Amerikában!XD
2010. jún. 10. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!