Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik a kismellű nőket?
Igen, én szeretem. Épp tegnap voltam egy 45 éves nővel és, mivel kis mellei vannak, és vékony, a teste alig különbözik egy 18 évesétől...
Szóval a nagymellűeknek küzdelem kezdődik 30 fölött a gravitációval, és a küzdelmet minden esetben elvesztik...
Másrészt, a strandon a kis ciciken jobban mutatnak a bikinik, ha hanyattfekszenek a lányok, nem folyik be a hónaljukba a mellük, stb.
Kiscici, kiscici! :)
egyáltalán nem hátrány, ez csak a nőkben kialakult komplexus. kb ugyanannyi eséllyel indul egy kismellű, mint egy nagyobb mellű nő, egy normális pasinál. hangsúlyozom normális, mert sok az olyan pasi, akinek a kismellű nő nemis nő, de azok olyanok h max 1-3 éjszakát akarnak tőled, és ennyi.
nekem inkább kicsi a mellem, de sosem éreztem magamat ezmiatt hátrányban. sőt, úgyvettem észre h sokszor inkább énvoltam a nyerő, mint nagymellű barátnőm.
az összhatás számít, egyetértek. as kis mellet is szépen ki lehet emelni, amitől mégjobb lesz az összhatás.
Bocs már de nem minden nagymellű csúnya. Most ha itt azt várod h szapulják a nagymellet h nagyobb önbizalmad legyen, hát az már eleve ciki már bocs. Én azt mondom aki kismellű és irigy az nagyobbítsa meg, mit kell ilyet kérdezni itt? Önbizalomhiányos kismellű nők tesznek fel ilyen kérést általában. Le is pontozhatsz, rohadtul nem izgat, de igazam van, aki elégedett magával az nem kérdez ilyet.
Mindenki más és mindenki máshogy szép. Az ilyen kérdések feleslegesek.
14:08 Neked teljesen igazad van!!!
Amúgy meg a TÉNYEK beszélnek szóval, szerintem ígyis-úgyis a nagymellüeknek jó...
Mert erre az oldalra nem mindenki jár, tehát ha kimész az utcára majd meglátod hogy a nagy mell -et hányan szeretik...
Kedves kérdező!
Azt írtad hogy inkább vagy kismellű és szép arcú mint nagy mellű és ronda.
Na hát ebből leszűröm hogy biztos 15-16 éves lehetsz. Már bocs de mi köze van a kettőnek egymáshoz? Egy nagymellű nőnek lehet époly szép arca mint a kismellűnek.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz!
Amúgy a kérdésedre válaszolva: Biztos a tizenéves fiuknak bejön a kis mell saccolok olyan 11-17 ig :)
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!