Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a lányt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
20-as éveink közepén járunk mindketten. Van egy lány "barátom", és azért használok idézőjelet, mert halálosan szerelmes vagyok belé, Ő pedig tegnap mondta, hogy ha beledöglik, akkor sem tud többet nyújtani barátságnál. Ez viszont számomra elviselhetetelen, hogy kb. 2 hetente jut rám pár órája, egyébként naponta kb. 5 percet, ha tudunk találkozni, ez nekem nem megy. Meg is fogom mondani neki, hogy inkább akkor ne is találkozzunk, de ha ebbe belegondolok, teljesen rosszul leszek. Tudom, hogy az idő megoldja majd, de úgy érzem képtelen vagyok ezt kivárni. Mi a módja, hogy minél előbb elfelejtsem, és minél kevesebbet szenvedjek emiatt? Még sosem voltam ilyen helyzetben.2012. máj. 1. 18:40
2/3 anonim válasza:
- Gyúrj vagy sportolj, attól jobban fogod érezni magad
- Tölts minél több időt a haverokkal, ne ülj állandóan otthon. Beszélgess más lányokkal is így haverilag.
3/3 anonim válasza:
Figyelj, a legcélszerűbb teljesen eltűnni az életéből. Tudom ez gonoszan hangzik, de úgy egy barátság sem lehet jó, ha az egyik fél szerelmes, a másik pedig képtelen lenne.Felesleges megjátszani magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!