Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el azt a lányt aki nekem iszonyúan tetszik de ő nem érez irántam smmi?
"Amelyik szekér nem vesz fel...."
Keressél uj kapcsolatot,de hàt még olyan fiatal, szinte gyerek vagy.
Foglald le magadat,amiben örömet talàlsz.Arra vigyàzz,hogy ezt ne vedd csalódàsnak,ne hogy a késõbbiekben kihasson ràd.Néhàny év mulva biztosan ki fogod nevetni önmagadat,hogy milyen nehezen teszed tul ezen a helyzeten magadat.
elfoglaltságnak jó lenne egy mmorpg játék??
mondjuk a cabal online??
Isten ments!
Ha 20 évesen is a nyáladat akarod csorgatni a monitor előtt egy hülye online szerepjátékra akkor csak rajta!
Inkább csajozz be újra!
A mai 13 éves lányok akár a diszkó mögött leszopnak!
Szóval rajta,és felejtsd el a játékot! Inkább a haverjaiddal lógj,ha nincs az oszt társakkal!
Idd le magad hányásig,cigizz,füvezz,nézd semmibe a szüleidet! Ha trendi akarsz lenni rám hallgatsz.
ha ez a trendi akk én inkább nem leszek az.
soha nem fogok drogozni és cigizni mert nem akarok 40 évesen a korházba ücsörögni , hogy meghalok -evagy nem.
és a szüleimet nem veszem semmibe
Ezt akartam hallani! (olvasni)
Átmentél a vizsgán! Ügyi vagy! :)
Hat, a kiveres nem rossz otlet, csak ne a fejedbol :D
Felejtsd el azt a hulyeseget hogy te kiszemelsz valakit. Nem megy. A no valaszt, igy volt es igy is lesz mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!