Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a lányt?
31éves vagyok és van egy kis boltom egy 19éves lányt vettem fel tavaly év végén eladónak és teljesen bele szerettem.Tudom hogy nem lehet köztünk semmi mert házas vagyok és van 2 fiam és 1 lányom.De ha a lánnyal vagyok a boltban már csak attól teljesen kivirulok hogy meglátom.Kirúgni lenne célszerű de azt meg nem szeretném mert az apukájával él aki beteg és filléres nyugdíjat kap csak.Meg hát szeretem igaz ö nem tudja de véletlen sem szeretnék kiszúrni vele vagy rosszat tenni neki.
Hogy próbáljam meg elfelejteni?
Ha ez vigasztal én díjazom, hogy nem az jutott elsőként eszedbe, hogy lépj félre a házasságodban. :)
Próbálj meg kiábrándító dolgokat keresni benne, ha nem szeretnéd kirúgni, bár tény, hogy az célszerűbb lenne. Vagy csak nem foglalkozni vele, adj neki feladatokat, de sose beszélj vele különösebben, ilyesmi... Kerüld, amennyire lehet.
20L
Hűha hát tényleg belezúgtál!
De ez tényleg csak "belezúgás"... Legalábbis én úgy vagyok vele,hogy az ember egyszer lehet igazán szerelmes a többi fellángolás... Szerintem is tölts több időt a feleségeddel, hozd vissza régi romantikát vagy valamivel lepd meg, nem tudom... de próbáld meg elfelejteni ezt a lányt. Semmi esetre se kezdj ki vele,de ne is rúgd ki mert ha tényleg beteg az apja... meg elég jó munkaerő ahogy leírtad...szóval az kegyetlenség lenne csak azért mert te "szereted"... Próbáld meg elfelejteni... :S
Egyértelműen küld el. A nyugalmad és a feléséged nyugalma fontosabb. Voltam ilyen szituba és tényleg belebuggyansz, ha ezt tovább csinálod. Fog másik állást találni. A te oldalon egy egész család élete forog a kezedben. Fiatal még, tlaál másik állást, de még ha nem is, akkor sem olyan totális világvége katasztrófa veszély, mint amivel te játszol.
És LE A KALAPPAL előtted. Rendes ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!