Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a barátom exét? Hasonlítgatom magamhoz a lányt.
mi már 2 éve együtt vagyunk, de olyan furcsa ez az egész. Úgy érzem hogy a lány sokkal csinosabb, okosabb és hamarabb megkapta a barátom őt mint engem.
A barátom többi exével nem foglalkozom egyáltalán, csak ezzel a csajjal. Hiú vagyok:(
Én úgy gondolom, hogy oka van annak, hogy miért pont egy bizonyos ember zavar. Tapasztalataim és ismerőseimen látottak alapján ilyenkor végig kellene gondolni, hogy miért pont ez az 1 ember zavar, véletlen még így sincs. Ismerek olyan esetet, hogy hiába próbálta valaki semlegesíteni az érzést magában és nem is mutatta a párja felé, de képtelen volt rá. Namost a vége az lett, hogy valami megérzés nem hagyta nyugodni, a párja visszament ahhoz a másikhoz. Ezután ismerősöm nem sokkal később rátalált a mostani párjára, és ég és föld a különbség, most boldog, és nincsenek ilyen érzések benne.
Azt gondolom, hogy ha van mitől tartanod, úgyse tehetsz semmit, ha nincs, akkor pedig csak magadat idegesíted, ha mégis zavar valami.
Gondolom ez nem nyugtat meg, de együtt tudok veled érezni (:
Én csak azt mondanám, hogy soha ne nézz vissza, ne törődj a múlttal, mert csak az itt és most van. És az itt és mostban a barátod veled van, és nem az exével. Ha nem szeretne, és a másik csaj tetszene neki, nem veled lenne, hanem vele.
Elfelejteni meg nem hiszem, hogy menne. Szerintem ismerkedj meg vele.. Aztán meglátjuk mi lesz.
Remélem a barátod nem idegesíted ezzel. Nem lenne szép, ha emiatt menne tönkre a kapcsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!