Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem akar már minden percet a szerelmével tölteni valaki?
Áhh de nagyon idegesítő...Már kb a wc-re is együtt mennek, össze vannak nőve. Múltkor is felhívott, beszélgetünk, beszélgetünk, de valahogy mindig a "párom" (mármint az övé) lesz a téma. Eleve ezt a szót sem szeretem, hogy párom.
Amúgy 22 éves.
Szép dolog a szerelem, jó dolog, hogy megtalálták egymást, de akkor sem szabad elhanyagolni a barátokat. Teljesen megértelek, hogy ez bánt téged.
Főleg azért, mert én is ebben a cipőben járok, tökre eltávolodtam a valamikori legjobb barátnőmtől, mert le se sz*rt sokáig, aztán meg mire kicsit leszállt a rózaszín köd és jobban keresett már engem, addigra már én mondtam le kicsit erről a barátságról. :(
Az meg szerintem tök sértő, hogy akkor ér úgymond Rád, amikor a párjának más dolga lesz. Ezt velem is megcsinálta a barátnőm. Volt egy szabad órája (nem túlzok, írd és mondd: 1 órája), amit külön töltöttek, és odarendelt (volna) az aktuális tartózkodási helyére. Természetesen nem mentem oda. Tegyen már valamit ő is a barátságért!
Nézd, nem tudok neked okosat mondani. :( Próbáltál már beszélni a barátnőddel, hogy ez így nagyon nem oké? Persze nagyon finoman, nehogy azt higgye, irigykedsz. (Ami amúgy tök természetes lenne.) Mondd, hogy tökre hiányzik, és megérted, hogy minden idejét a párjával töltené, de azért Te is szeretnél vele találkozni... ilyesmi. Hátha.
27/N
ugyanmár, még hogy együtt maradnak életük végéig, meg stb.
most csak elöntötte a rózsaszín fos az agyukat, és nem tudnak tőle gondolkodni :D
amit a barátnőd csinál, az nem normális. hogy tehet olyat, hogy leráz mindenkit a "pááárja" miatt. (már a szó is röhejes egy friss kapcsolatban)
a papám mindig azt mondta: igen szoros barátságnak igen szaros a vége. szóval csak dőlj hátra és röhögj majd a megfelelő időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!