Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szereti a barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szereti a barátnőjét, ha megcsalja? .

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, akivel kavartam, de ő összejött az exével, és elvileg nagyon szereti... azt mondja, szerelmes belé nagyon, de a jelenlétemben nem szokott róla beszélni.

Viszont, ugye azelőtt kavartunk, és a baj az, hogy most is. Velem csalja a barátnőjét. Én mondjuk szeretem őt, de ez már egy más téma... tudom, hibát követ el, de nem tudom elképzelni: szeretheti úgy, hogy közben megcsalja? Vagy lehetséges, hogy két lányba szerelmes...?

Ötletem sincs... akinek van tapasztalata, vagy akár csak elképzelése ebben, kérlek segítsen! :|

Remélem érthetően fogalmaztam.

2012. ápr. 30. 00:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Aha. Szóval a srác barátnője szűz.

Nem logikus neked hogy tőled akarja megkapni azt, amit a barátnőjétől még nem, aztán ha majd tőle is akkor ejtve leszel? Bár remélem előbb b@ssza ki a srácot a csaj minthogy az megtörténjen...

És te egy ilyen férget szeretsz? Kezdem érteni mért panaszkodnak ennyien hogy a lányok csak az ilyen mocsadékokat szeretik...

Mégjó hogy nekem normális barát jutott

2012. ápr. 30. 10:36
 22/27 anonim ***** válasza:

Értem, tehát nem tőle félsz hanem egyszerűen beleszerettél.. tudod először is tisztázni kell hogy valójában nem szereted őt. Ha ezt most elég is elhinni. Ő csupán megtestesít valamit amiről úgy véled hogy szeretsz. Ez nem szerelem ez vonzalom. Vonz téged a magabiztossága,a dominanciája hogy bármit megtehet. Tudat alatt élvezed hogy irányít kihasznál téged és olyanná vált számodra mint a drog. Behódoltál neki.

Miközben ő egy senki. Aki lehúz téged az ő szintjére. Nem szeretnél normális életet rendes barátod? Miért akarod büntetni magadat? Mert ezzel a viszonnyal azt teszed. Nem hiszem hogy itt csak a szexről van szó.

Arról nem is beszélve, hogy az sem teljesen veszélytelen, ha ennyi nővel k!rogat össze vissza ez a kis p!cs. Ki tudja milyen körülmények között.. erre még nem gondoltál?

Egy szavát sem hiheted el egy ilyennek mert az erkölcs egy ismeretlen fogalom neki.

Kicsit gondolkozz el ezeken, aztán lehet eljutsz oda hogy rosszul leszel már a gondolattól is hogy hozzád érjen. Na az már valami lenne.

2012. ápr. 30. 11:50
 23/27 anonim ***** válasza:
te szereted azt a ruhát aminek semmi baja de lecseréled?
2012. ápr. 30. 14:43
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, szóval bocsi, ha ismétlem magam, de nem, nem szereti. Ha szerelemből szeretünk valakit, akkor eleve nincs számunkra másik nő vagy férfi, ha pedig "simán" szeretetből, akkor ha vele vagyunk párkapcsolatban akkor nem alázzuk meg azzal, hogy megcsaljuk. Ez teljesen alap dolog.

Te sem szereted őt igazán, csak vonz. Ha összejönnél vele téged is ugyanúgy megcsalna, lenne melletted 3-4 nője. Elvégre amíg tele van a világ ilyen hozzád hasonló lányokkal, neki pedig így kényelmes, addig miért ne? Csak a magadfajta lányok meg szeretik azthinni, hogy pont ti vagytok azok, akiktől majd az ilyen alakok megváltoznak. :D

2012. ápr. 30. 17:18
 25/27 A kérdező kommentje:

Igazából, nem szeretnék összejönni vele, de ha össze is jönnék, az se érdekelne, ha naponta 5 nővel megcsal, mert legalább az enyém lenne...

Holnap találkozunk, és majd átbeszélem vele, köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 30. 22:06
 26/27 anonim ***** válasza:
hmm a te fejedet tényleg durván elcsavarták.. hipnotizálva vagy ahogy elnézem. Miért is lenne a tiéd? 5 nőt dugna melletted!! Számomra szinte felfoghatatlan hogy ez téged tényleg nem zavarna... Most képzeld magad elé a pillanatot ahogy beteszi másnak, vagy a csaj a szájába veszi és jól alaposan lesz!pja.. tényleg nem zavar a gondolat????
2012. máj. 1. 01:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve hogy ki tudja milyen nőkkel fekszik össze, el is kaphatsz valamit.
2012. máj. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!