Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szereti a barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szereti a barátnőjét, ha megcsalja? .

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, akivel kavartam, de ő összejött az exével, és elvileg nagyon szereti... azt mondja, szerelmes belé nagyon, de a jelenlétemben nem szokott róla beszélni.

Viszont, ugye azelőtt kavartunk, és a baj az, hogy most is. Velem csalja a barátnőjét. Én mondjuk szeretem őt, de ez már egy más téma... tudom, hibát követ el, de nem tudom elképzelni: szeretheti úgy, hogy közben megcsalja? Vagy lehetséges, hogy két lányba szerelmes...?

Ötletem sincs... akinek van tapasztalata, vagy akár csak elképzelése ebben, kérlek segítsen! :|

Remélem érthetően fogalmaztam.

2012. ápr. 30. 00:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem akarok járni vele :P Csak nem értem hogy mit jelenthet ez, és tanácsot kértem, hátha tud valaki segíteni, bár jöttek igazán értelmetlen, alpári kommentek is... meg se lepődök :)

És nem 15 évesen vagyunk ;)

2012. ápr. 30. 00:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Most jól figyelj rám a saját érdekedben! Olyan nincs hogy nem lehet neki ellenállni? Gondolkozz kicsit tovább! Ilyen emberrel szeretnél együtt lenni? Aki jellegtelen, lelki ismeret nélkül csalja a barátnőjét? Ez nem férfi.

Na most képzelj el egy férfit aki szeret téged és törődik veled. Nem csak a szex, hanem veled foglalkozik. Akinek számítasz. Megvan? Oké. Akkor most felteszem mégegyszer a kérdést biztos hogy ellenállhatatlan ez a kis nudlip!cs?

Szerintem tudod a választ.

2012. ápr. 30. 00:54
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsóét különösen.
2012. ápr. 30. 00:57
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Na látjátok ilyen ez, más meg mit meg nem adna egy normális, rendes, szép barátnőért, ennek a féregnek meg két szép nő is jut!

Bizto egy magas, izmos, jóképű vagy gazdag csávó lehet.

2012. ápr. 30. 00:58
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

Akkor a kérdésre is válaszolok. Nem az ilyen jellegű ember nem tud mást szeretni ő önmagát szereti. Ez az egész kapcsolatára hatással lehet azon túl hogy megcsalja a barátnőjét. Az ilyen ember ego centrikus, áldozathozatal felelősség vállalás a másikért igen valószínűtlen.

Őszintén így gondolom. Mert ismerem a fajtáját. A szeretet egy nagyon összetett dolog, de leegyszerűsítve ha valaki lelkiismeret furdalás nélkül, rendszeresen képes megcsalni valakit akkor az nem szeret.

Remélem kielégítő volt a válaszom. Sajnálom a korábbi keményebb hangnemet, de úgy éreztem ezt a hangnemet kell megütnöm veled, hogy pszichológiailag hatást gyakoroljak lebeszéljelek. De mint írod nem akarsz járni vele, gondolom csak szexelgetni mert az nagyon jó. Szerintem több vagy ennél. És igen erkölcstelen szeretőnek lenni. Neked szeretnék jót, szállj ki ebből.

2012. ápr. 30. 00:59
 16/27 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Remélem jól döntesz!
2012. ápr. 30. 01:05
 17/27 anonim ***** válasza:

Még egy kérdés félsz tőle? Félsz kiszállni?

Csak egy megérzés.

2012. ápr. 30. 01:08
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem tőle félek... hanem attól, hogy elveszítem.

Vagyis nem tudom... fogalmam sincs :/

2012. ápr. 30. 01:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Az én barátaimnak is vannak hibái.De mint párra hogy tudsz egy ilyen emberre gondolni?Nem értem ;)
2012. ápr. 30. 01:33
 20/27 anonim ***** válasza:
76%

Szia...en baratno voltam, akit egy ilyen majom megcsalt fuvel faval.. Nemreg en is feltettem a kerdest, vajon az en parom szeretett engem legalabb egy piciket is ha megcsalt? A valaszt nem talaltam, ezert feltettem a szobanforgo ex baratomnak... A valasz ez volt: Te sosem voltal a baratnom /2 eves kapcsolat utan/.

Tudod...ez a te baratod emlekeztet valakire...csak en vegig azt hittem hogy en vagyok a baratnoje es engem csalt meg.

tudod ezek az "emberek" nem tisztelnek senkit se. Csak sajat magukat szeretik, es tenyleg nem szep dolgo egyebkent ugy osszebujni allandoan valakivel, hogy annak allitolag baratnoje van /bar ez az en esetemben kiderult, hogy en nem is voltam baratno:O /

Tudod mikor kiderult hogy engem masokkla megcsalt, akkor nekem az nagyon faj. Es tudom te gondolhatod azt hogy ugyanmar...hisz majd lesz valaki mas. De minden ember mas es nem tudhatod min ment keresztul az eletben es hogy a masik mit jelenthetett neki. En sosem tudnek egyutt lenni valakivel mikozben tudom hogy egy masik meg szereti ot, es most fajdalmat okozok neki. Bennem valami meghalt peldaul.

Ha ezt a fiut te nem szereted akkor miert akarod ennyire? magadnak akarsz bizonyitani?

Szolhatnal a baratnojenek, hogy tudja...mekkora szemettel van egyutt...

szia!

es gondolkozz el nagyon azon hogy mit csinalsz.

O teged nem szeret, hisz szinte meg is mondta..hiaba remenykedsz. szexbol nem lesz szerelem, az egy mely erzes...

2012. ápr. 30. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!