Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szereti a barátnőjét, ha megcsalja? .
Szóval van egy srác, akivel kavartam, de ő összejött az exével, és elvileg nagyon szereti... azt mondja, szerelmes belé nagyon, de a jelenlétemben nem szokott róla beszélni.
Viszont, ugye azelőtt kavartunk, és a baj az, hogy most is. Velem csalja a barátnőjét. Én mondjuk szeretem őt, de ez már egy más téma... tudom, hibát követ el, de nem tudom elképzelni: szeretheti úgy, hogy közben megcsalja? Vagy lehetséges, hogy két lányba szerelmes...?
Ötletem sincs... akinek van tapasztalata, vagy akár csak elképzelése ebben, kérlek segítsen! :|
Remélem érthetően fogalmaztam.
De nem 'szakítok' vele, nem szeretnék, mert mindezek mellett az egyik legjobb barátom. És a barátnője nem olyan, szokta is néha mondani, hogy vár, amíg a barátnője kéri meg az elsőre...
Viszont most is elment egy másik városba, és mondta, hogy megcsalta a barátnőjét két csajjal... szóval nem tudom, fogalmam sincs :|
Van bőr a képeden hogy ezt még kérdezel...persze sajnállak kicsit mert értem hogy beleszerettél, de kapcsolatban lévő emberrel kezdeni... nagyon nem szép.
Lehet hogy szereti a barátnőjét de a farkát még jobban. Neked ebből ki kell lépni mert világos hogy csak szexre kellesz. Nem ő követi el a legnagyobb hibát hanem te. Nem veszed észre hogy egy játékszer vagy. lépj ki és alakíts ki normális kapcsolatot. De ha egyszer megcsalnak a jövőben úgy nevezd ribinek az illető csajt, hogy saját magadról formálsz majd véleményt. Akkor értenéd meg a barátnőjét ha te is átélnéd, de nem kívánom neked ezt. Azt kívánom hogy térj észhez!
Most olvasom, az utolsó hozzászólásodat ,a csávó egy utolsó kis féreg. Nem férfi az ilyen. Azt se érdemli meg hogy szeresse valaki, nemhogy két nő. MENEKÜLJ!
25/F
Igazad van, énis eléggé szégyellem magam emiatt, neki nem lehet ellállni... :)
Még nem tudom, mit teszek majd. Valószínű, hogy tisztázni fogom vele a dolgokat... Csak hogy hogyan, arról fogalmam sincs :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!