Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-és lány között barátság?
Számomra létezik, ha a lány nem tetszik külsőre. De nem szoros barátságra kell gondolni, hanem inkább ismerősi szint.
Volt barátnőimmel nincs, mivel nem haverságból voltunk együtt és ezután sem tudok rájuk nézni, mint barát.
Olyan lányokkal nem barátkozom, akik tetszenek, mivel ha bekerülsz "kishavernek" nem leszel élete szerelme.
Állíthatom: Soha nem volt lány barátom, de nem is akarok. Ismerősöm annál több volt, ez elég is.
Miért ne lehetne?
Nem muszáj minden lányra rányomulni. Attól hogy 1 fiú meg 1 lány jó viszonyban vannak abból nem következik a párkapcsolat.
Gyerekkoromban volt egy lány barátom aki anya egyik barátnőjének a lánya volt.
Most is van egy, ő meg az egyik haveromnak a barátnője.
szeretném most azt írni, hogy létezik, de sajna sok csalódás ért már ezen a téren, és már nem nagyon hiszek ebben..
amint egyre szorosabb a barátság, előbb-utóbb valaki többet akar. én esetemben ez mindig a másik fél.. veszítettem már el így számomra nagyon fontos barátokat. és az a vicc, hogy kicsit sem vagyok nőies..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!