Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátság?
Annyi ilyen kérdés van... Elmondom az én elméletemet, két szingli fiú-lány között ha barátok (tehát beszélgetnek, élvezik egymás társaságát, jól kijönnek, megértik egymást)
és külsőre is bejönnek egymásnak, akkor abból kapcsolat lesz, barátság csak olyan fiú és lány között jöhet létre akik külsőre nem találják elég attraktívnak a másikat hogy összejöjjenek vele, vagy nem éreznek iránta semmiféle szexuális vonzódást, nem kell hogy csúnya legyen a másik fél, pusztán nem olyan típus aki bejönne. ebből minden érthető és világos, persze lehet néhány extrém kivételm de ez az alapelv műkdik az esetek 99.9%-ában
Nem.
Max haverság, ami nem ér semmit az én szememben :)
Hát inkább haverság, ha viszont létezik barátság akkor az egyiknek vagy nagyon rondának kell lennie vagy pedig nem szabad jobbnak lennie mint a jelenlegi párod ha van.
20/F
Úgy gondolom, hogy lányok/nők véleménye ebben a témában nem mindig helytálló, mert akiket ők barátnak hisznek, azok nagy eséllyel barátzónában tengődő srácok, akik megbékéltek ezzel a helyzettel.
Igazából én nem hiszem, hogy létezik fiú-lány barátság olyan értelemben, hogy kezdettől fogva csak és kizárólag baráti érzelmek táplálják a kapcsolatot. Nekem egyetlenegy lány barátom van, de ő tényleg a top 5 hozzám legközelebb álló személyek egyike a családtagokat nem számítva. Az a helyzet hogy nem mindig barátként tekintettünk egymásra. Eleinte én tetszettem neki, de akkor én nem akartam többet barátságnál. Később pedig pont fordítva alakult. Durván beleestem a csajba. Nagy nehézségek árán kikecmeregtem belőle, és most már tényleg csak barátok vagyunk egymás számára. Az a csoda hogy nem kényszerűségből barátkozunk, csak hogy nehogy megszakadjon a kapcsolat, hanem tényleg barátok vagyunk, és már egyikünk sem érzi azt, hogy több kellene ennél.
Viszont más lánnyal képtelen voltam baráti viszonyt kialakítani. Mindig többet akartam. Aki meg nem tetszett, azzal nem nagyon ismerkedtem. Sok lány ismerősöm van az egyetemen, akikkel ha találkozom elbeszélgetünk, buliban elhülyülünk, de őket nem tartom a barátaimnak. Lehet hogy túl szűken értelmezem a barátság kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!