Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szellemi társ - létezik ilyen?!
Figyelt kérdés
Úgy értem, férfi és nő között, ha a "meg akarja dugni" esete kizárt (lett volna rá lehetőség, de egy csókon kívül más nem történt, a férfi miatt). Amúgy meg a férfi mindenben kikéri a nő véleményét, keresi a társaságát, csodálja az életmódját, egyéniségét. Természetesen nem "gyerekekről" van szó, hanem felnőtt emberekről.2012. jan. 21. 11:34
2/44 A kérdező kommentje:
20F kifejtenéd?
2012. jan. 21. 11:38
3/44 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Sőt, komolyabb kapcsolatot csak ilyennel érdemes kezdeni.
Persze ne vigye túlzásba, ne menjen át papucsba. Az jó, ha kikéri a véleményed, de fontos, hog neki is legyen sajátja.
4/44 anonim válasza:
nekem is van egy lány,aki a lelki társam...meglehetősen érdekes a kapcsolatunk...eleinte nagyon sokat segítettünk egymásnak,szinte kiegészítettük egymást,de aztán egyszer csak elkezdett furcsán viselkedni,sokszor zavarba jött a társaságomba,és egyre kevésbé keresett,mert valószínűleg közben belém zúgott,és egy idő után én is elkezdtem érezni iránta valamit...de most már alig találkozunk,pedig nekem nagyon hiányzik:( kevés ember értett meg ennyire...
5/44 anonim válasza:
első vagyok 20F
Én társat keresek,nem futó kapcsolatot.Olyat akiben meg tudok bizni,aki szeret és elfogad.Aki nem csak kihasználni akar,mert én az ilyet nem türöm.
6/44 anonim válasza:
#4: akkor miért nem jöttetek össze? OMG!
7/44 anonim válasza:
hát azért...mert a lány egyszerűen eltűnt...eltávolodott tőlem...az is lehet,h volt pasija,csak nem mondta el,nem tudom, vagy azt gondolta,h nekem nem jön be,vagy csak pusztán félénk...de valamiért csak eltávolodott tőlem:((...pedig azóta én is belé szerettem...örülnék ha találkozna velem..annak is örülnék ha megmondaná,h mittomén van pasija,én azt is tiszteletben tartanám,mert mint lelki társra szükségem van rá....és egyszerűen nem értem,mi történhetett...
8/44 A kérdező kommentje:
Az alapján, amiket írtok, az ilyen típusú dolgokat szerelemmel azonosítjátok, de vajon ez mindenképpen így van? Szerelem nélkül nem működhet?
2012. jan. 21. 11:55
9/44 anonim válasza:
#7: mi lenne, ha te keresnéd meg?
10/44 anonim válasza:
már megkerestem...meg aztán később össze is futottam Vele, próbáltam elhívni valahova,de nem adott rá egyértelmű választ..sem igent....sem nem-et...egyszerűen kitért...de látom rajta,h bejövök Neki....attól tartok,h van vmi amit nem tudok amit titkol előlem,ami miatt nem működhet ez a kapcsolat...pedig mondom,engem nem zavarna az se,ha kiderülen,h van barátja és csak azért nem találkozik velem, tiszteletben tartanám,de nekem szükségem van azokra a beszélgetésekre Vele,mert tényleg mintha a lelki társam lenne,megértett,biztatott meg minden, a szerelmemet sem erőltetném rá, vagy ilyenek, de nagyon hiányzik a társasága:(( én akkor a barátja is lennék szívesen...csak az a baj,h fogalmam sincs,hogy mi van Vele...h mit akar tőlem tulajdonképpen,hogy van e valakije rajtam kívül stb...de hogy valamit nagyon titkol előlem az biztos...pedig én csak jót akarok Neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!