Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
Kár, hogy nem vagy zoofil. Akkor el tudnád dönteni, hogy mindegyik kutya arra kell-e.
Létezhet szerintem, de ha szépek vagytok egymásnak, akkor mindig ott lesz a vágy.
nálam eddig nem vált be, pedig próbálkoztam/próbálkoztunk
szóval szerintem nincs
Nálam ez a fiú lány barátság be vállt. A leányzó egy bombázó 1 évvel fiatalabb nálam, de csak haverok vagyunk. Sosem volt köztünk semmi, jó a csaj korábban akart tőlem valamit de letett róla, mert akkor voltam párkapcsolatba egy másik csajjal. Ha jól tudom már 7 éve jó barátok vagyunk semmi gond nem volt eddig, és remélem ez sokáig így marad.
Egyébként sokan azért csalódnak ebbe a barátságba mert valamelyik fél ha belezúg a másikba akkor ott szoktak komoly gondok lenni.
21.44
Ha egyszer érzett valamit irántad az még ma i úgy van hidd el csak neki van olyan képessége hogy letud tenni róla vagy van egy erősebb érzése de hidd el az is ott van még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!