Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
Hát szerintem csak rövid távon létezik.. Volt egy lány, akivel nagyon jó barátok voltunk, gyakorlatilag ő volt az egyetlen barátom,(én eléggé visszahúzódó típus vagyok) mindig őszinte voltam hozzá, ő ismert a legjobban, de pont tegnap egy kicsi dolgon összevitáztunk, tegnap délután felhívtam, hogy bocsánatot kérjek tőle, de pont ott volt a pasija is nála, aki, hát nem éppen csípi a búrámat és a lány egyszerűen lesöpört engem, hiába beszélltem hozzá őszintén, ő csak kiröhögött..
Ma megpróbálltam megint felhívni, de nem volt hajlandó felvenni és smsben elkezdett fenyegetőzni, hogy feljelent zaklatásért.. hát, nem tudom, mi történt, teljesen magam alatt vagyok még most is, pont ezért kerestem rá erre a kérdésre.. képtelen vagyok felfogni, mi történhetett így hirtelen közöttünk.. de most legalább lett egy kis tapasztalatom ezen a téren is :/
Bocsi a kisregényért, de muszály volt ezt leírnom valahova.
Létezik. Szerencsésnek tartom magam amiért részem lehet benne.
21/f
Figyi, én világ életemben a fiúkkal jobban jöttem ki. Talán azért, mert bátyám van, vagy nem tudom.
De 10 emberből 10 egy bizonyos idő után beleszeretett a másikba (vagy én belé, vagy ő belém). Szóval: nincs. Sokadik tapasztalat.
18:55
ez azért elég durva reagálás. Nem lehet hogy a pasija magyarázott be neki valamit, vagy azt hiszi hogy te többet akarsz? Mert azért ha előtte barátok voltatok akkor elég érdekes pálfordulat..
Köszönöm a válaszokat! Nekem személy szerint van olyan barátom aki fiú, hogy semmi többet nem tudok elképzelni hogy legyen, viszont ez az utóbbi eset sajnos nagyon betett.
Szia! pár hónapja még azt hittem igen :( de lett egy jó fiú barátom.. (egyébként az a fiú régebben belém szeretett, miközben volt csaja) aztán tök jól elvoltunk, míg ki nem derült, hogy még mindig szeret...sajnos nemet kellett mondanom, mert ha alapból én is szeretem, akkor lépek, és nem maradok barát. Aztán az ő legjobb barátjával is kezdtem barátkozni, míg mindent meg nem osztottam neki. Végül kiderült, hogy ő is szeret :S ezek után hogy szerezzek a fiú barátot??? Már jobb lenne egy meleg srác. :)
13/L
Nekem tetszik egy lány, de ő csak barátilag szeret engem.
Én ezt elfogadtam, és barátok vagyunk. Többet szeretnék, de belenyugszok, hogy ez van.
És ez igaz. Miért gondoljátok hogy nem lehet?
Nálam bevált. Csak előbb még megjártam a poklot mikor bele- és kiszerettem belőle.
Uhh. Nem ajánlom senkinek.
27
28
Akkor mégis csak szerettétek egymást azaz hiába mondjátok hogyelmúlt a szerelem sosem múlik el teljesen ... Nem nem létezik valljátok be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!