Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátság?
Figyelt kérdés
mármint nagyon jó barátság olyan hogy mindent tudnak a másikról minden titkot mindent elmondanak egymásnak. létezik fiú és lány között ilyen jó barátság ?2012. ápr. 28. 19:11
1/18 anonim válasza:
ha már dugtak,vagy mindketten a saját nemükhöz vonzódnak,akkor igen.
két hetero ember között,akik még nem dugtak,úgy nem.
2/18 anonim válasza:
Igen. Ha testileg egyikük sem vonzódik a másikhoz. Illetve ha mind a két félnek van párja.
3/18 anonim válasza:
Létezik! Nekem is például rengeteg lány barátom van.
4/18 anonim válasza:
létezik! nekem is van egy nagyon bizalmas fiú barátom, de a külseje kifejezetten taszít, szóval párkapcsolat nem jöhet létre belőle. szerintem amúgy ez a külső dolog csak ott befolyásolja a dolgot, ha valakinek nem számítanak a külsőségek. mert ha az egyik fél olyan, hogy tényleg csak a belső értékeket nézi, akkor ő beleszerethet a másikba. de ha azért csak a barátod valaki, mert nem jön be a külseje, akkor nem fogod azért vonzónak találni, mert jól elvagytok együtt.
5/18 anonim válasza:
Hát...Én inkább a nemre szavazok.
A közelmúltba kb 20 fiúval kerültem nagyon közeli kapcsolatba. De a vége mindig az lett, hogy vagy nekem tetszett meg, vagy én neki. Szóval én csak tapasztalatból beszélek.
Egyébként biztos, hogy létezik, csak olyan ritka, mint az egypetéjű ikrek..
6/18 anonim válasza:
Csak akkor, ha az egyik, vagy mindkét fél a saját nemét szereti. Vagy, ha már lefeküdtek egymással, de annyi. Máskülönben nem létezik. Saját tapasztalat.
16/L
7/18 anonim válasza:
Nem és az ilyen ismerettségnek értelme sincs. Valamelyikőtöknek lesz párja, akkor a "barát" csak egy szálka lesz a párod szemében.
8/18 anonim válasza:
szerintem igen is létezik.nekem is van ilyen barátnőm akivel mindent meg lehet beszélni.
9/18 anonim válasza:
én inkább azt mondanám hogy egy ideig még van, vagy azt hogy egy idő után már van.
10/18 szkii válasza:
Fiú és lány között lehet, persze simán. Nő és férfi között (szerintem!) már nem nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!