Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik fiú lány barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
mármint nagyon jó barátság olyan hogy mindent tudnak a másikról minden titkot mindent elmondanak egymásnak. létezik fiú és lány között ilyen jó barátság ?

2012. ápr. 28. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ha már dugtak,vagy mindketten a saját nemükhöz vonzódnak,akkor igen.

két hetero ember között,akik még nem dugtak,úgy nem.

2012. ápr. 28. 19:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen. Ha testileg egyikük sem vonzódik a másikhoz. Illetve ha mind a két félnek van párja.
 3/18 anonim ***** válasza:
Létezik! Nekem is például rengeteg lány barátom van.
 4/18 anonim ***** válasza:
létezik! nekem is van egy nagyon bizalmas fiú barátom, de a külseje kifejezetten taszít, szóval párkapcsolat nem jöhet létre belőle. szerintem amúgy ez a külső dolog csak ott befolyásolja a dolgot, ha valakinek nem számítanak a külsőségek. mert ha az egyik fél olyan, hogy tényleg csak a belső értékeket nézi, akkor ő beleszerethet a másikba. de ha azért csak a barátod valaki, mert nem jön be a külseje, akkor nem fogod azért vonzónak találni, mert jól elvagytok együtt.
2012. ápr. 28. 19:36
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát...Én inkább a nemre szavazok.

A közelmúltba kb 20 fiúval kerültem nagyon közeli kapcsolatba. De a vége mindig az lett, hogy vagy nekem tetszett meg, vagy én neki. Szóval én csak tapasztalatból beszélek.

Egyébként biztos, hogy létezik, csak olyan ritka, mint az egypetéjű ikrek..

2012. ápr. 28. 19:39
 6/18 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha az egyik, vagy mindkét fél a saját nemét szereti. Vagy, ha már lefeküdtek egymással, de annyi. Máskülönben nem létezik. Saját tapasztalat.

16/L

2012. ápr. 28. 19:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem és az ilyen ismerettségnek értelme sincs. Valamelyikőtöknek lesz párja, akkor a "barát" csak egy szálka lesz a párod szemében.
2012. ápr. 28. 19:57
 8/18 anonim ***** válasza:
szerintem igen is létezik.nekem is van ilyen barátnőm akivel mindent meg lehet beszélni.
2012. ápr. 28. 20:02
 9/18 anonim ***** válasza:
én inkább azt mondanám hogy egy ideig még van, vagy azt hogy egy idő után már van.
2012. ápr. 28. 20:08
 10/18 szkii ***** válasza:
Fiú és lány között lehet, persze simán. Nő és férfi között (szerintem!) már nem nagyon!
2012. ápr. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!