Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem normálisak ezek az érzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem normálisak ezek az érzések ennyi idősen ugye? Miért van ez? 18/f

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet ,hogy valamiért egy ideje annyira zárkózott lettem, és nem tudok normális kapcsolatot kialakítani senkivel. Az előtt se ment annyira rendesen ,akkor pont a másik véglet voltam, de mostmeg egyedül vagyok itthon és képtelen vagyok kimozdulni. Kb egy hete volt ,hogy lett volna esélyem összejönni egy olyan lánnyal akit már elég régóta nem láttam de régóta is tetszett és egyszerűen olyan fura érzésem volt vagy nemtudom ,aztán hagytam a dolgot és elmentem ,mert tényleg olyan érzésem jött elő, mintha szabályosan menekülnöm kellett volna a helyzettől, olyan mint mikor hazaérsz egy hosszú nyaralásról és nem találod a helyed és szomorú lettem de nem tudom miért.
2012. ápr. 27. 15:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jaja azt kéne amúgy , biztos hogy ez dobna a legtöbbet. Ha már úgy is csaj miatt jött elő.
2012. ápr. 27. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Menj el néha sétálni, ülj ki egy parkba egy padra (Forrestnek is hogy bejött, megismert vagy csomó embert, mondjuk az buszmegálló volt):D tudom ajánlani a futást, horgászatot, rengeteg szabadidős tevékenység van, amit egyedül csinálsz, de benne van a lehetőség új ismerősöket szerezni. Ma pl. horgászni voltam, hát két olyan nő sétált el mellettem, ha nem lenne barátnőm, hát lehet ott is hagyom a cuccot a stégen:D
2012. ápr. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!