Abortusz után normálisak ezek az érzések?
Egyetértek az előttem szólóval.
Valószínűleg még nem dolgoztad fel a dolgot, ezért van a "tagadás." biztos hogy foglalkoztatni fog még téged ez jó ideig, és hidd el, ezzel nincs semmi gond, majd belenyugszol és egyszer, később képes leszel újra vágyni fogsz egy babára.
Majd ha elengedted ezt az elsőt.
A miénk beteg lett volna, ezért nem hordhattam ki. Nekem segített, hogy többször is gyertyát égettem, elmondtam fennhangon az érzéseimet és elbúcsúztam tőle.
Aztán egyszer csak már nem fájt annyira és rájöttem, hogy képes lennék egy másik babát is szeretni - szinte azonnal megfogant a lányunk.
Én is azt gondolom, hogy nem vagy bűnöző. De azt is gondolom, hogy ez a dolog nem csak rólad meg a babáról szól, sokkal inkább rólad meg a párodról. Ha most más van, akkor az akkori párodról. Nyilván ösztönösen érezted, hogy nem születne jó helyre a baba. Ha még mindig ő van melletted, azért érzel ilyeneket. Ha már más, akkor meg talán még friss a kapcsolat és benned maradt az előző trauma. Nem könnyű dolog ez. Mindenesetre ne pánikolj tőle, tutira el fog múlni, és szeretni fogod a majdani babádat, ha majd belülről is megfelelőnek találod a körülményeket és az időzítést.
Nekem a múlt héten volt műtétem, és én sem bőgök reggeltől estig. Ahogy bementem a műtőbe, már mindent lejátszottam magamban, és pontosan tudtam, hogy miért így a "legkevésbé rossz". Az ember az ilyet sose viccből csinálja. Ha pedig nem tehetünk mást, szerintem tök fölösleges utólag nyöszörögni. Mások véleményével meg ne törődj. Ez csak a te ügyed. Magaddal. Lehet, hogy ha ezt megérted, megszűnik a problémád is.
Üdv, egy kétgyerekes anyuka
Szia!
Látom, hogy már régi a kérdésed, de érdeklődnék, hogy hogy érzed magad az idő eltelte után?
Hasonló cipőben járok most én .
Köszönöm, ha válaszolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!