Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem normálisak ezek az érzések ennyi idősen ugye? Miért van ez? 18/f
Kb olyan érzés volt mint mikor kisgyerek az ember és nem érzi jól magát napközibe vagy mittomén és fel kell hívni az anyját hogy jöjjön a gyerekért... Persze most nem anyám hiányzott nem kell félre érteni. Csak ezt a menekülési kényszert próbálom érthetővé tenni. Olyan sz*r mi volt ez? De azóta se szűnt meg rendesen, szinte olyan érzékeny a lelkivilágom mint egy kisgyereknek, elkezdtem a társadalmi igazságtalanságokon rágódni , sajnálni azokat akiket megbántottam vagy akikkel g*ciskedtem ,még a régi ellenségeimet is! Nagyon sz*r érzés, azóta tényleg csak szeretetre vágyom... Kezdem nagyon homárnak érezni magam :D
Amúgy ez nem vicces...
Hát azt csak ő tudja:)
Ha ilyen szorongásos problémáid vannak, keress fel egy kineziológust.
Valahol a pszichológus és a sámán között van:D
Nem kezel gyógyszerrel, keresztlányomnak segített.
Szerintem ninc jobb "pszichològus" mint egy baràt. Èn sosem giondoltam hogy egy idegen ember meg tudna érzeni igazàn. Csak elemzgt és a szerint mond véleményt. Inkàbb a haverokkal beszéld meg sétálj velük a parkban stb. :)
17/l
Áh, nem reiki, a sámán azért írtam mert igazán én se tudom hová tenni amit csinál.
A lelkedet próbálja gyógyítani, leki eredetű gondokkal foglalkozik, teljesen elfogadott tudományág.
A pszichológus az elmédet próbálja rendberakni, a pszichiáter ugye orvosit végzett, sokszor gyógyszerekkel kezel( nem feltétlen rossz), a kineziológus a lelkedet kezeli.
Amúgy meg azt mondom, egy szó, mint száz, találj egy kedves lányt, egy jó sex egyből rendberakja az ember lelkét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!