Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit szólnátok ehhez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szólnátok ehhez, mi a véleményetek róla? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok,és szeretnék tetoválást csináltatni a csuklómra.Már 17 éves korom óta foglalkoztat a dolog,de adtam magamnak 2 év gondolkodási időt,ha esetleg meggondolnám magam az ötletet/a feliratot illetően.

Viszont most úgy döntöttem,hogy nyáron szeretném megcsináltatni.

A felirat az lenne,hogy: Veritas vos liberabit (Az igazság szabaddá tesz)

A betűtípus pedig ilyen: [link] (bal oszlop legfelső felirat)

Ami a külsőmet illeti,szeretek nőiesen öltözködni.Ezalatt nem a r*banc kategóriát értem,hanem ilyesmit: [link]

Több tetoválást nem tervezek,ezt is azért szeretném megcsináltatni,mert fontos a számomra,és tudom,hogy évtizedek múlva sem bánnám meg.

Lényegében annyi érdekelne,hogy ti mit gondoltok arról,hogyha egy alapjáraton csinos,nőies lányon csuklóján tetoválás van?:)

2012. ápr. 27. 01:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

18-as, így van, mivel ha szeret valaki, akkor magadért szeret, és nem fog hisztériázni, ha hajszínt váltasz, vagy teszel a bőröd alá egy kis tintát. Úgyhogy igen, aki ilyenért elítél az egy csőlátású idióta barom, és ne érjen hozzám =D

Amúgy 21 éves vagyok. =)

2012. máj. 8. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!