Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ehhez, mi a véleményetek róla? (bővebben lent)
19 éves lány vagyok,és szeretnék tetoválást csináltatni a csuklómra.Már 17 éves korom óta foglalkoztat a dolog,de adtam magamnak 2 év gondolkodási időt,ha esetleg meggondolnám magam az ötletet/a feliratot illetően.
Viszont most úgy döntöttem,hogy nyáron szeretném megcsináltatni.
A felirat az lenne,hogy: Veritas vos liberabit (Az igazság szabaddá tesz)
A betűtípus pedig ilyen: [link] (bal oszlop legfelső felirat)
Ami a külsőmet illeti,szeretek nőiesen öltözködni.Ezalatt nem a r*banc kategóriát értem,hanem ilyesmit: [link]
Több tetoválást nem tervezek,ezt is azért szeretném megcsináltatni,mert fontos a számomra,és tudom,hogy évtizedek múlva sem bánnám meg.
Lényegében annyi érdekelne,hogy ti mit gondoltok arról,hogyha egy alapjáraton csinos,nőies lányon csuklóján tetoválás van?:)
Azért jól fontold meg a betűtípust is.. :P
Kis segítség... [link]
Mindenkinek köszi a jó tanácsokat!:)
A #4-es válaszra inkább nem írok semmit,de el kellett számolnom (sokszor) 10-ig,hogy így legyen.
Az #5-ösnek meg köszönöm a linket.:)
Abban biztos vagyok,hogy olyasmi betűtípust szeretnék,mint az angol folyóírás.
Kedves 4es kommentelő!
Semmi baj,én kérdeztem a véleményeteket,de azért az "elítélem" szó szerintem kicsit túlzás.
De elfogadom,hogy te így látod,ez van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!