Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Lányok ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Azt terveztem hogy mikor suliba van elmegyek hozzájuk és illatgyertyákat tennék a szobájába és rózsaszirmokat szórnék szét, majd elmennék érte suliba, beülnénk valahova és utána elmennénk hozzájuk. Mikor meglátja a szobáját adnék neki egy rózsát és elmondanám neki hogy szeretem. Jó ötlet vagy túl nyálas?:)2011. dec. 12. 20:15
1/9 anonim válasza:
Ez nem túl, hanem nagyon nagyon nyálas:D Te beteg vagy:)))
2/9 anonim válasza:
Az apja meg majd kivág, mint macskát szarni.
4/9 anonim válasza:
szerintem ezt ne náluk.. hanem inkább
nálad. De persze a kortól is
függ! hány évesek vagytok?
5/9 A kérdező kommentje:
18:)
2011. dec. 12. 20:22
6/9 anonim válasza:
Nyald ki a szomszéd nőstény kutyát is, ha már egyszer szukák seggét nyalod. Bocsánat e durvaságért, de visszatartani nem bírtam.
8/9 anonim válasza:
Nem nyálas egyébként, ez nagyon szép gondolat, de úgy, ha már a párod... Egyébként nem tudom ki engedne be szobájába... :S
Meg így elég furán hangzik az egész....:/
Úgy hogy még nincs köztetek semmi meg ilyenek. De amúgy azt nem írtad, hogy milyen viszonyban vagytok egyébként.
De rózsaátadás-bevallás amúgy jó ötlet:)
9/9 mus musculus válasza:
Nekem is tetszik, de "szimpla" ismerősök között valóban bizarr, én szerintem szóhoz sem jutnék egy ilyen helyzetben és gondolom nem ezt a hatást tervezed kiváltani.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!