Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ehhez, mi a véleményetek róla? (bővebben lent)
19 éves lány vagyok,és szeretnék tetoválást csináltatni a csuklómra.Már 17 éves korom óta foglalkoztat a dolog,de adtam magamnak 2 év gondolkodási időt,ha esetleg meggondolnám magam az ötletet/a feliratot illetően.
Viszont most úgy döntöttem,hogy nyáron szeretném megcsináltatni.
A felirat az lenne,hogy: Veritas vos liberabit (Az igazság szabaddá tesz)
A betűtípus pedig ilyen: [link] (bal oszlop legfelső felirat)
Ami a külsőmet illeti,szeretek nőiesen öltözködni.Ezalatt nem a r*banc kategóriát értem,hanem ilyesmit: [link]
Több tetoválást nem tervezek,ezt is azért szeretném megcsináltatni,mert fontos a számomra,és tudom,hogy évtizedek múlva sem bánnám meg.
Lényegében annyi érdekelne,hogy ti mit gondoltok arról,hogyha egy alapjáraton csinos,nőies lányon csuklóján tetoválás van?:)
Persze,tisztában vagyok vele,a te nézőpontodat is megértem,és elfogadom.
Lehet,hogy inkább más helyet választok annak a tetoválásnak.:)
Ez a nagyon feltűnő helyen van kijelentés elég butaság, szerintem. Nekem a csuklómon egy elég nagy minta van, mégis volt, aki több, mint egy évnyi ismeretség után vette észre, pedig nem szoktam rejtegetni =)
Amit te szeretnél, azt egy kicsit vastagabb karkötővel el lehet takarni, ha állásinterjúra mész. De egyébként csak azoknál a munkáknál befolyásol, ahol folyamatosan személyes kontaktban kell lenned a vevőkkel/ügyfelekkel. Ha ilyen pályát tervezel, akkor tényleg tedd más helyre.
Én vegyésznek készülök, itt senkit nem érdekel hosszútávon, állásinterjúra meg úgyis kosztümben megyek, ami eltakarja a csuklóm.
A fiúk egy részének tetszik, másik része meg csőlátású idióta. Olyanokkal személy szerint amúgy sem akarok ismerkedni ;) Párom szereti a tetkóimat (3 db tetkóm van -csukló, boka, oldal), direkt simogatni, meg puszilgatni szokta =)
#12-es:Nincs.Mivel kapcsolatos ez az ''új hajnal rend'',ha szabad kérdeznem?
#13-as:Hány éves vagy?:)
Most,hogy ennyi negatív kommentet kaptam,megrajzoltam magamnak,és rájöttem,hogy megcsináltatom.:)
Tuti!
Nálam majdhogynem kizáró ok.
Valami észvesztően jónak kell lennie a lánynak, ha tetovált, hogy egyáltalán foglalkozzak vele.
Állásnál pedig mindegy, hogy emberek közt leszel-e: ha a leendő főnöködnek nem tetszik, akkor nem kapod meg az állást. A próbaidő erre is való.
Nekem rengeteg tetoválásom van nő létemre és még sokkal több is lesz, de mind könnyen takarható helyen, mert félek, hogy ezért nem kapnék állást!
Csak ennyit fogadj meg, nem lebeszélni szeretnélek, de borzalmasan sokan lenéznek minket tetováltakat, primitív, buta embereknek gondolnak minket, akik agresszívak és semmire nem képesek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!