Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy járjon velem lovagolni? FIÚK;ti mit szólnátok ehhez?
:D
Szerintem nem fog örülni, pasik (fiúk) nem nagyon kedvelik a lovakat és a lovaglást (elvétve van csak kivétel).
lepd meg valami mással, ettől nem igazán lesz elragadtatva. A fiúk nem szeretik annyira a lovakat, lovastáborba meg végképp nem mennének. Egyik fiú barátom azt mondta, hogy az zavarja legjobban a lovaglásban, hogy a lónak is van saját akarata, így inkább a motor, amit csak ő irányít.
19/L
Ezt én is szeretném megvalósítani, de az én barátom nem szereti a lovakat, meg fél tőlük és sajnos egy kicsit sem nyitott ilyen téren.
Azt pedig, hogy általában a fiúk nem szeretik a lovakat, hát ezt hülyeségnek tartom. Ahol lakom és a környező falvakban jobbára csak fiúkat ismerek, akik rendszeresen lovagolnak. Ez az én nagy bajom, hogy nincs egy lány sem, akivel együtt eljárhatnánk erre-arra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!